Sakam slims, daj mi predlog za slimsvejke godina i pol Winston Tact Blue, podobra cigara nemam vo zivot puseno, edina mana so goret pobrzo nego obicnive i e pozbien tutunot
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sakam slims, daj mi predlog za slimsvejke godina i pol Winston Tact Blue, podobra cigara nemam vo zivot puseno, edina mana so goret pobrzo nego obicnive i e pozbien tutunot
![]()
ne postoi dobra slims cigara, ne glumi damaSakam slims, daj mi predlog za slims
marlboro pusam i boss gold, sakam i slims pa zatoa sakam predlog ne deka za dama da glumam pusev winston slim no mi se slabi mnogu...ne postoi dobra slims cigara, ne glumi dama![]()
davidoff se najubaj slims, nz kolkava jacina amamarlboro pusam i boss gold, sakam i slims pa zatoa sakam predlog ne deka za dama da glumam pusev winston slim no mi se slabi mnogu...
eden go ima ? vo edno pakuvanje ili povekje ?davidoff se najubaj slims, nz kolkava jacina ama
Davidoff Gold Slims и терај.eden go ima ? vo edno pakuvanje ili povekje ?
Немора да значи,3 до 4 на денот се ништо за организмот,и не се пуши цигара-за-цигара наеднаш.Нечини да пушиш по 1-2 кутии на ден,тогаш стварно е лошо за белите дробови.Ене го дедо ми пушеше цигари до 50 години,и сигурно ги надживеј сите што ги познавам.Се е лошо кога е премногу !
Да, малце цијанид4е, малце рицин4е, малце ботулинум4е и нема проблем - само умерено. А приказните за дедовците и бабите се приказна за себе, одличен спин за да се оправдаат лошите навики. Запрашај се колку и како ќе живеел дедо ти ако не пушел, тоа е правилното размислување.
Да, малце цијанид4е, малце рицин4е, малце ботулинум4е и нема проблем - само умерено. А приказните за дедовците и бабите се приказна за себе, одличен спин за да се оправдаат лошите навики. Запрашај се колку и како ќе живеел дедо ти ако не пушел, тоа е правилното размислување.