Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
HandelsgoldWoodVanilla_enl.gif

ili

product_4568.jpg

Po 1 na den!:)

Мадафакинг родео тврдо

Мадафака, богат чоек.
А бе, имам еден другар, ко мене меко родео, ама има тамам уба кутија од тврдо и си клава меко внатре. Само ко сече со ножици поредн иот дел и го вади целофанчето и ко куртон влегува у тврдата кутија.

Родео, па сега Родео Голд, некој месец тие, па планирам Родео Силвер, па ништо...

Мадафака, богат чоек.
А бе, имам еден другар, ко мене меко родео, ама има тамам уба кутија од тврдо и си клава меко внатре. Само ко сече со ножици поредн иот дел и го вади целофанчето и ко куртон влегува у тврдата кутија.
Додуша,и не сум мадафакер,моментално си тегнам родео меко :D

Во пушачките денови родео меко. :icon_lol: Сега водам здрав живот многу нервози ич цигари.

Bond Street Special (то плавите) најмногу, кога се има по некој да иде од србија нишка Дрина без филтер, чат пат Winston плаво или Gauloises истотака плави :)
е сеа дали има некаде да најдам Sobranie Russian Black или Dunhill fine cut 46?

Boss Lights.
Пробувам да ги намалам,сега една кутија ми трае скоро 3 дена,за разлика од порано кога кутијата купена сабајлечки до вечерта ќе ја немаше :)

West silver ма да сеуште си викам дајте една кутија вест лајт :D
нив ги пушам цело време, несум сменил до сега.
иначе коа сме кај темава многу се напињам коа ке видам некои гугутки како преку недела пушат ефтини цигари а за викенд фураат нешо Марлборо или Давидоф.
имам едно другарче што порано пред пички вадеше Давидоф а кога ке си отидеа пушeше Родео :D
за жал ниедно пиченце не падна на тоа :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom