Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
а да ти дадам еден предлог од мене? најдобронамерен...

да не пушиш воопшто?

Тоа ти е исто ко на непушач да у речиш: а да почниш да пушиш, а?

И всушност, заш да не пуши воопшто?

Тоа ти е исто ко на непушач да у речиш: а да почниш да пушиш, а?

И всушност, заш да не пуши воопшто?
ја пушам од 7мо оделение без прекин.. он вика кога пуши кога непуши... си рече дека може и по месец дена да тера без да запали цигара... му викам за негово добро не за друго. а он ако сака да си пуши никој неможе да му забрани

ја пушам од 7мо оделение без прекин.. он вика кога пуши кога непуши... си рече дека може и по месец дена да тера без да запали цигара... му викам за негово добро не за друго. а он ако сака да си пуши никој неможе да му забрани

Non smokers die every day! :icon_mrgr:

порано пушев Boss Lights, ама од пред 2 години се префрлив на Winston Silver и можам да кажам дека се одлични цигари и едни од ретките што не содржат адитиви.
не содржат адитиви ?!? денес има цигара што не содржи адитиви ?? btw. како го заклучи тоа ? :)

не содржат адитиви ?!? денес има цигара што не содржи адитиви ?? btw. како го заклучи тоа ? :)

еве извадок од википедиа

In the last national survey in 2005, Winston ranked sixth in market value, tied with Kool.[3] Winston is also known for its more recent claim of being "additive free" although a secondary warning label on their advertisements states that "no additives in our tobacco does not mean a safer cigarette" which comes out of an FTC settlement involving both Winston and Santa Fe Natural Tobacco.

сепак не знам колку е точно тоа особено во нашава држава кај што се увезува секакво ѓубре

Родео тврдо. Понекогаш и качак кога ке земе еден другар од татко му. Ама ептен мава во глава тоа бе :D

Јорк црвено кратко. 45 денари, хрватски. Јаки се.

Прво почнав со родео после пушев вест лајт ама сега ЈОК!!!

Веќе 2-3 години од кога стрикно пушам родео тврдо.

Родео меко 2 години...а понекогаш Родео Голд и Бонд од плавите. :P

27050.jpg
а 3 до 4 кутии во месецот од овие
artikel_0195147_s.jpg

Ја веке 2години Дрина сараевска и ми се најдобри.Добројако цигаре само шо брзо горе исто како Bod Street шо беа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom