- Член од
- 2 декември 2010
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 28
Качак ! Xaxaxaxxa
Тоа ти е исто ко на непушач да у речиш: а да почниш да пушиш, а?а да ти дадам еден предлог од мене? најдобронамерен...
да не пушиш воопшто?
ја пушам од 7мо оделение без прекин.. он вика кога пуши кога непуши... си рече дека може и по месец дена да тера без да запали цигара... му викам за негово добро не за друго. а он ако сака да си пуши никој неможе да му забраниТоа ти е исто ко на непушач да у речиш: а да почниш да пушиш, а?
И всушност, заш да не пуши воопшто?
Non smokers die every day!ја пушам од 7мо оделение без прекин.. он вика кога пуши кога непуши... си рече дека може и по месец дена да тера без да запали цигара... му викам за негово добро не за друго. а он ако сака да си пуши никој неможе да му забрани
не содржат адитиви ?!? денес има цигара што не содржи адитиви ?? btw. како го заклучи тоа ?порано пушев Boss Lights, ама од пред 2 години се префрлив на Winston Silver и можам да кажам дека се одлични цигари и едни од ретките што не содржат адитиви.
еве извадок од википедиане содржат адитиви ?!? денес има цигара што не содржи адитиви ?? btw. како го заклучи тоа ?