Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
а да ти дадам еден предлог од мене? најдобронамерен...

да не пушиш воопшто?
Тоа ти е исто ко на непушач да у речиш: а да почниш да пушиш, а?

И всушност, заш да не пуши воопшто?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Тоа ти е исто ко на непушач да у речиш: а да почниш да пушиш, а?

И всушност, заш да не пуши воопшто?
ја пушам од 7мо оделение без прекин.. он вика кога пуши кога непуши... си рече дека може и по месец дена да тера без да запали цигара... му викам за негово добро не за друго. а он ако сака да си пуши никој неможе да му забрани

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
ја пушам од 7мо оделение без прекин.. он вика кога пуши кога непуши... си рече дека може и по месец дена да тера без да запали цигара... му викам за негово добро не за друго. а он ако сака да си пуши никој неможе да му забрани
Non smokers die every day! :icon_mrgr:

Член од
19 јуни 2012
Мислења
404
Поени од реакции
417
порано пушев Boss Lights, ама од пред 2 години се префрлив на Winston Silver и можам да кажам дека се одлични цигари и едни од ретките што не содржат адитиви.
не содржат адитиви ?!? денес има цигара што не содржи адитиви ?? btw. како го заклучи тоа ? :)

Член од
30 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
54
не содржат адитиви ?!? денес има цигара што не содржи адитиви ?? btw. како го заклучи тоа ? :)
еве извадок од википедиа

In the last national survey in 2005, Winston ranked sixth in market value, tied with Kool.[3] Winston is also known for its more recent claim of being "additive free" although a secondary warning label on their advertisements states that "no additives in our tobacco does not mean a safer cigarette" which comes out of an FTC settlement involving both Winston and Santa Fe Natural Tobacco.

сепак не знам колку е точно тоа особено во нашава држава кај што се увезува секакво ѓубре

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Родео тврдо. Понекогаш и качак кога ке земе еден другар од татко му. Ама ептен мава во глава тоа бе :D

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Јорк црвено кратко. 45 денари, хрватски. Јаки се.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Прво почнав со родео после пушев вест лајт ама сега ЈОК!!!

D

Deleted member 55587

Гостин
Веќе 2-3 години од кога стрикно пушам родео тврдо.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Родео меко 2 години...а понекогаш Родео Голд и Бонд од плавите. :P

Член од
10 мај 2009
Мислења
88
Поени од реакции
16
Ја веке 2години Дрина сараевска и ми се најдобри.Добројако цигаре само шо брзо горе исто како Bod Street шо беа.

Kajgana Shop

На врв Bottom