Цицигански Маркетинг:))

• Креатор на темата Креатор на темата oxygenne
  • Време на започнување Време на започнување
бев у он.нет продавница и еден циго зклучува договорр......се згазив од смеење.. :L

На телефон го барат, И овој на ромски : јави се после 15 мин сега сум у мобимак ... :)

-Памучна гаќа 5 пара за 100 денара!!

-Палома 5 денара, ханзапласт 10 денара!

-Наочари за сунце, све видиш сунце не видиш!

Муабетов морам да го пишам. Се одвива помеѓу маж и жена цигани кои на времето зивее позади зградата на баба ми. Секој ден имаше нова претстава од нивна страна.

Ж: Абе не ми ги тепај деците море копук низаеден!
М: Мрш мури курво низаедна ќе ти бркам од дома пак (ја бркаше од дома секој 2 ден) си се ебала со цел град!

Ж: Абе не ми ги тепај деците море копук низаеден!
М: Мрш мури курво низаедна ќе ти бркам од дома пак (ја бркаше од дома секој 2 ден) си се ебала со цел град!
Бегај мајко татко иди пијан че те акни од цименто.:pos:

Децки чораби, три за ефтино.
Перел џам дискови оргинал ефтини.

Хамбургер и чизмибургер со конпири!

ова со хамбургер и чизмибургер со конпири е најзакон
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Мирис за соба,соба за мирис.На се мирише али на соба не мирише...

Спортски семки 5 динара,кроасани 10 динара,батерии 3 за 20 ајмоооо...

a оној со парфемите у гтц секој ден шо напаѓа...прво ти вика оргинал длоче и габана, хуго бос...цена ко за тебе 2000...идеш стигаш до спицикато се некаде 1000ден...идеш натака те следи до бенетон се симињаат 3 за 500...накај германос веќе ти моли земи 2 за 150:pos2:...и нормално не купуваш да се прснеш еднаш, ама само еднаш:vozbud: и повторно прави шетња од крај до крај на гтц со некој друг

stipjanstina%20026.jpg_600.jpg

:)

Стојам еднаш во центар со друштво и приоѓа едно циганче околу 5-6 години...
и вика: Дај ми мури 5 динара
му викам: ја бре, дај ми ти мене сто евра
он: бегај мури, ја да имам сто еври ке се жениииииим
:zver:

старооооооо купуеммм

хајде три dvd за 100 денари хајде :pos2::pos2::pos2:

елелелел....сабајле у 9.30 поминуваше циго кај мене на улица.. старо купуем староооО!!!! ме разуби...аххах

а на плажа у охрид, земал двогледи продава...
и иде кај еден дечко,и дечково вика колку се двогледите
цигово вика 1000че... дај да ги видам... ги гледа,и дечково вика скапо е...епа за тебе за 800...не не...не ми треба...добро бе, за 500 ке го земеш:??? паааа...незнааам...немам толкуу...ае дај 400 и носи го....

од 1000че од 400 се симна...

си одам на школо и слушам двајца цигани праат муабет за пријавите и едниот вика: ама дек ќе најдеш пари за таа таскена марка само шо треба да го залепеш и пејсе денара ќе си даам ...ме расположија ептен сабајлешки како шо ми се спиеше :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom