Чупакабра (El Chupacabra)

Lele kolku e ova samo fake...A ne e ova Chupacabra iam gleano emisii i samo krfta ja cicaat ko so znam...

Ja mislam deka nekoj bolni tipovi od sekta go praat toa.. prvo za praksa zemale kravite pa posle pominale na luge...

Ps:Pisuva negde pricina za smrt?? mislam glupo e da prasam poso covekon pola go nema ali dali ima tragi od zadusuvanje skrsena glava ili neso taka ??:toe::toe:

И ова видео сака да каже дека Чупакабрата изгледа човечки????Дај ве молам ова е чиста монтажа....:toe::pos2::pos2:

chupacabra02.jpg

Eве една илустрација:

chupacabra-picture.jpg

Првата слика може да биде, а илустрацијата е нелогична бидејќи ако е толку големо ке имаше некоја слика или клипче фатено негде...!! :salut:

Нема конкретен доказ за чупакабра. Имам само видено еден интересен линк (паднат ангел ?!??! WTF):

Ова личи на голум....!!

TE PODRZUVAM ZA TOA DEKA E LAGA DA VE PRASAM NESTO ''ZOSTO SE SE SLUCUVA VO AMERIKA ZOSTO NEMA VO AFRIKA,AZIJA,EVROPA SAMO AMERIKA SE EDNAS SE NEMA VIDENO NIKAKOF VONZEMJANIN VO DRUG KONTINENT TUKU SAMO VO AMERIKA I SAMO TIE PRA TAKVI EMISII ZA TAKVI SRAJNA'':uvo::uvo::uvo:

Во Јужна Америка и Шпанија....!! Не во САД:tapp:

Во една епизода од "Dexter's Laboratory", Декстер создава Чупакабра за да ја плаши сестра му и потоа ја бара низ џунглите на Јужна Америка кога ќе му избега од лабараторијата. Поима немав дека е инспирирано од вистинска мистерија.
Da be ja imase tamu ...

Тоа е генетичка грешка(им избегало) на Американците,кога споиле ДНК од гуштер и лилјак и ја ставиле во човечка утроба и така настанало,барем така се збори...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2:

тоа е нај логично:toe:

Apokalipto напиша:
Чупакабра??? Тоа нешто на сликата е или динго или хиена :)

Дури мислеа дека е и којот, но со истражувања открија дека не е ниту едно од овие. :)

chup_1474083c.jpg

TE PODRZUVAM ZA TOA DEKA E LAGA DA VE PRASAM NESTO ''ZOSTO SE SE SLUCUVA VO AMERIKA ZOSTO NEMA VO AFRIKA,AZIJA,EVROPA SAMO AMERIKA SE EDNAS SE NEMA VIDENO NIKAKOF VONZEMJANIN VO DRUG KONTINENT TUKU SAMO VO AMERIKA I SAMO TIE PRA TAKVI EMISII ZA TAKVI SRAJNA'':uvo::uvo::uvo:

каква глупост // па баш во америка :сад има најмалку информации за чупакабра ..Во Европа Русија многу очевидци и мртви животни без крв . во Гватемала , Во Аргентина . Во Чиле огромен број на случаеви ... прочешлајте малце па ондак зборете дали само во сад или многу повеќе на други места низ земјата

Абе секаде има ама у нашава мила мала Македонија нема ништо од такви мистерии.. Изгледа тоа е дека народот сеуште е навикнат да го лажат место да лаже :pos2:

:pos2:
И цртаните се штетни за менталното здравје, нема начин луѓето да останат сосема здрави..
Темата е повеќе од смешна. :)

:pos2:
И цртаните се штетни за менталното здравје, нема начин луѓето да останат сосема здрави..
Темата е повеќе од смешна. :)
Не ја читај и не коментирај... лесно е, право на избор.

gi vidovte li deka site ovie imat slichni dupki (komaj istu) epa znachi ova e napraveno od eden/i sushtestvo/i znachi ima nekoe takvo sushtestvo shto gi napaga lugeto i zivotnite i im ja cica krvta nejke meso i znam ova ve asocira na VAMPIR :) mozebi koj znae :)

Јес да е потврдено дека убиените животни се убиени од страна на обичен предатор (повеќето), но што правиме со преку 100 луѓе што тврдат дека виделе суштество какво до сега не виделе? Пола од нив би се кладеле во живот дека сигурно не е некое од обичните животни и дека наликува на вонземјанин. Често во таа област здогледувале НЛО. Или си врежале во глава па си прават филмови. :) Како и да е зошто никогаш не нападнало човек?

вчера или завчера имаше емисија за ова чупакабра дека им ги јадела добитокот. нз можда постои шо знам ама ја не верувам .:toe:

Прво, дали постојат вонземјани? Второ, дали тие суштества на сликата се живи? Јас мислам дека е ова некоја бактерија која ги напаѓа организмите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom