Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
T1p43 напиша:
ја чув дека боки за малце ќе се удаел у силуете од јагоди:lud:
да не знае некој за ова?
Па добро бе, ги читаше ли ти изминатите 2-3 страни? :icon_lol:

Одамна го нема на ниту една телевизија. Празен е ТВ просторот без него. Тој толку многу пополнуваше со својата појава. Ах почнаф и ја ко Сајберка да пишувам.
Инаку најсмешен ми беше коа беше у Парламент на Сител, заедно со Кили :cuc: и Нора :wub:
Кили го праша, дали знае колку стара жена е благодарна кога ќе ја задоволи еден млад маж? :pos: :kez: :pos: :kez: :pos: :kez:

Типов живее кај мене во тафталиџе и е невероватна појава. Заврши во Јан Амос Коменски и ни беше претседател на школото (1-8 одд). Наставниците го обожаваа, а ние учениците просто го мразевме. Беше огромна свиња гарава. На голем одмор секој ден јадеше 5-6 од тие чоколадите Kit-Kat (колку што се сеќавам тие беа). Не само тоа. Јадеше се што ќе му се присака но битно е тоа што јадеше нон-стоп. Кога дојдов петто одд. он си идеше од школото :je::je::je:. До четврто оделение организираше некои проклети часови за тоа како да се однесуваме и како да станеми дебили, идиоти и педери како него :lud:. Сега поретко го гледам но неколку пати го имам видено како пред да излезе, во неговата кола се шминка на ретровизор. Кога ја водел првата емисија Бојан 13-ка излегоа слики во весник (ако ги најдам ќе ги ставам на форумов) и на нив се гледаше како неговото претерано големо сало висеше над женските фармерки. Маицата му беше над пупак, а испод пупакот недепилирани влакна. Има уште многу да се збори за имбецилов, ама ај доста е, нема смисла.
:kajg:

Jane напиша:
Типов живее кај мене во тафталиџе и е невероватна појава. Заврши во Јан Амос Коменски и ни беше претседател на школото (1-8 одд). Наставниците го обожаваа, а ние учениците просто го мразевме. Беше огромна свиња гарава. На голем одмор секој ден јадеше 5-6 од тие чоколадите Kit-Kat (колку што се сеќавам тие беа). Не само тоа. Јадеше се што ќе му се присака но битно е тоа што јадеше нон-стоп. Кога дојдов петто одд. он си идеше од школото :je::je::je:. До четврто оделение организираше некои проклети часови за тоа како да се однесуваме и како да станеми дебили, идиоти и педери како него :lud:. Сега поретко го гледам но неколку пати го имам видено како пред да излезе, во неговата кола се шминка на ретровизор. Кога ја водел првата емисија Бојан 13-ка излегоа слики во весник (ако ги најдам ќе ги ставам на форумов) и на нив се гледаше како неговото претерано големо сало висеше над женските фармерки. Маицата му беше над пупак, а испод пупакот недепилирани влакна. Има уште многу да се збори за имбецилов, ама ај доста е, нема смисла.
:kajg:
Два битни моменти! :pos: :nesvest::icon_lol:

Иначе тие што го виделе убаво од блиску, веројатно приметиле дека целиот е обвиткан со мрсно дебело гнасно сало. рацете му се двете по 50kg и се претерано големи (у ширина). За стомакот претпоставувам дека знаете. За да му се измери обемот околу стомакот потребно е метро со должина од 3m зошто тие од "кројачките" од 1m не можат цел да го префатат. Се движи како манекен (нога пред нога) и стално носи женско ташниче.
Но јас не сфаќам како може да носи толку тесна и женствена облека врз енормното сало. Облеката го прави уште подебел. Дома најверојатно има две огледала (споени) зошто не го собира да се гледа во едно.

Bacillus gagous напиша:
Лесно ти е тебе што треба да кажеме јас , MSV, MSV(Support) , и city што бевме принудени две /три години во исто средно да бидеме со него

баш би било кул у исто школо да сме учеле, никогаш нема да биде досадно, а камоли у ист клас :)))))))))) премија, секој ден сеири

Јане на првите страници имаше постови во кои тој беше опишуван каков е на стаза коа рола. :pos:
Демнит, ретко идам на стаза. Али пошто минатиот пат за малку ќе го прегазев Влатко Плевнеш од Силви Бенд, можеби ќе ја иам честа да му стаам сопка на Бојчо, баш ме интересира колку степени на рихтеровата скала ќе измерат во сеизмолошката лабараторија.

Гижо напиша:
баш би било кул у исто школо да сме учеле, никогаш нема да биде досадно, а камоли у ист клас :)))))))))) премија, секој ден сеири
Гижо, а дали би се жртвувал за да грабнат сеир другарчињата. Да му преложиш на Боки да излезете заедно на кафенце во интимна атмосферица.:nesvest:

Tonchie напиша:
Јане на првите страници имаше постови во кои тој беше опишуван каков е на стаза коа рола. :pos:
Демнит, ретко идам на стаза. Али пошто минатиот пат за малку ќе го прегазев Влатко Плевнеш од Силви Бенд, можеби ќе ја иам честа да му стаам сопка на Бојчо, баш ме интересира колку степени на рихтеровата скала ќе измерат во сеизмолошката лабараторија.
Не се одволно јаки ниту Рихтеровата ниту Меркалиевата скала за да го измерат земјотерсот. Ќе мора да измислат нова скала. Таа скала би имала само една вредност која би била повисока и од највисоките степени на претходните две скали. Тоа би била Бојановата скала!

Не се заебавајте бе луѓе...па Бојан толку вешто го крие салото под еднометарскиот слој пудри...да му дувне некој во фаца би се создала песочна (во овој случај пудрена) бура :icon_lol:

sch00lGirL напиша:
Не се заебавајте бе луѓе...па Бојан толку вешто го крие салото под еднометарскиот слој пудри...да му дувне некој во фаца би се создала песочна (во овој случај пудрена) бура :icon_lol:

Исто као коа ќе дувне ветар у Сахара и те поплави песок врз тебе. :pos:

Ајдеее.... и Петар-МКД го ставил на аватар. Смеење ќе биде ако цел форум го ставиме Бојан-педерот на аватрите:kez:

:ija: аман луѓе доста за него:nerv::nesvest::icon_eek: лелее дури 19 страни:kez:ајде еден специјален поздрав од мене за него- :buum:
и дај нека заигра тоа клучот:locked::blabla::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom