Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
MSV напиша:
city напиша:
јас ова ќе го кажам:
1. кога беше во карев на бившиот диркетор секој ден му изиграваше секретарка
Кутриот Димко.........Не можел на раат да чита Македонски Спорт.........

да бе не можеше ама искрено не ми е јасно,како го трпеше димко не е таков!!!

MSV напиша:
Macedalien напиша:
А шо ако не чита? :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Нека се изначита........ :pos: :pos: :wink:

Hehehe abe on moze da cita ama cisto se somnevam deka bi razbral barem pola od ova sho e napishano :pos: :pos: On razbira samo zborovi kako : leleeee,ne zezajjjj,dosta maaa i takanatamu :pos: :pos: :pos:

neam pojma koj e ovoj al sigurno vredi stom tolku se iznapisavte za nego :mrgreen:

Lele videte koj se vrati vo forma na avatar :

832766866432527f0b7f56.jpg

:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

P.S. Ova e noviot avatar na Serdarot :ojea:

Сердаре, смени аватар! Ај бег ју плиз! :pos:
Ми шири негативна енергија некако... Ко телетабисине ми е.

Еве уште нешто што најдов на веб прееска :

debel.jpg

:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Види го ти него. Бодликаво прасе. Тоа ни мајка му не го сака...крелац!! ugly!

Нема спас од дебилчево значи, пази го ова:

Следниот месец во Скопје, во организација на Бојан Јовановски, концертно ќе гостуваат хрватската поп пејачка Северина и сексапилната српска ѕвезда Наташа Беквалац. Концертите ќе се одржат во Универзална сала.

:shok:
Бојан за две-три недели почнува со ТВ шоу (најверојатно на МТВ), и се јавува и како извршен продуцент на монодрамата "Џаро", на чија премиера на 22 септември во Драмски театар ќе бидат откриени многу детали од заткулисниот естраден живот од Македонија и во бившите ју-простори...

Вест.

Кој ќе го трпи на телевизија бе! :evil: :viol1: :lud:

Леле! :pov:
Ве :molam: не ставајте повеќе слики од него! :cry:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom