Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е баш тоа ме збунуваше 13 епизоди од прва сезона добро е сите ги има.13 првата, 22 втората сезона.
За серијата шо да кажам. Јаки жени, многу хумор. Ако имате вишок слободно време дефинитивно вреди да се изгледа серијата.
На Шутел :tv:, се зезам на интернет е таа серија.А на кој канал ова?
Уште 3 дена и започнува третата сезона![]()
Почна на големо да се збора за серијата, филмските критичари сметаат дека Chuck ќе биде една од најгледаните серии оваа година, рејтинзите одат нагоре и нормално колку на некој му се допаѓа тоа, толку на некој му сметаВо случајот му смета на Fox.
![]()
Ќе пишам нешто накратко колку да не излезам многу од темата, а некој ако сака можи да отвори и посебна тема за ова... Значи муабетот е FOX vs NBC network fight. Од едната страна FOX со House и Fringe, а на другата страна NBC со Chuck и Heroes. Едноставно FOX несака да дозволи преголема гледаност на Chuck. Го враќа House на сцена две недели порано т.е на истиот ден кога се прикажуваат и почетните серии од третата сезона на Chuck. По направените промени од страна на FOX, Fringe ќе се прикажува во исто време со Heroes .. еве уште една борба за гледаност.
Е сега не дека мене ме заболе многу шо и во кој термин ќе гледат серии американците, али заради вакви глупости опаѓа гледаноста на некој одлични тв серии и истите престануваат со снимање наредни епизоди шо е стварно неуба работа за сите гледачи на таа серија.
Нема везе сето ова што го пишуваш. премиерата на Chuck е во недела а House се враќа во понеделник. Наредната ендела ќе може да видиме три епизоди на Chuck. И да терминот во кој се дава Chuck е непогоден зошто оди со втората ратинг визе најгледана серија (Анатомијата на Грејс е прва), но тоа е тоа, во секој случај се дава на НБЦ па и не му треба некоја посебно голема гледаност а да биде обновена (така беше и лани). Што се однесува до Херои ова недела имаше премиера со две епизоди и рејтинзите беа катастрофални па ако не се случи некое чудо Херои не се враќа догодина.
Точно е дека премиерата е во недела т.е првите две епизоди. Али третата епизода е веќе другиот ден на 11-ти затоа и напишав во постот "почетните епизоди". Работата е во тоа што NBC со Chuck би прикажале 4 епизоди пред House да се врати и на тоа Fox многу агресивно реагира. Едноставно ги уништува со враќањето на House и преместувањето на Fringe во ист термин со Heroes. И пак, на сите му треба колку што може поголема гледаност, со тоа поќе пари и подобри епизоди - по некоја логика.
Нема врска, Fox и Nbc се исто како A1 и Сител кај нас, само овие првите се на многу повисоко ниво. Али нема шо да се дискутира тука, имаме различно мислење на темата и тоа е. За Fringe и јас сакам да ја спасат, само нелогично ми е како сакаат да го постигнат тоа ако ја стават во ист термин со Heroes. Сфаќам јас дека тоа што после Хаус ќе оди помага, али пак имаат луѓето даљинско ќе сменат канал, сепак heroes има поголем рејтинг и поголем број верни гледачи. Али ај да не ја тупам многу, на крај краева како сака нека е, само сите 4 серии да се снимаат до крај. Нема нешто што мразам поќе, од серија која ја гледам .. да ми ја прекинат заради слаба гледаност..