Човечката страна на Лорди

• Креатор на темата Креатор на темата noodle ®
  • Време на започнување Време на започнување
ubavo sto nosea maski koga i onaka si se grdi :pipi: ufff so gi mrzam,ic ne me bendisuvaaat

Strasni se i bez maski. A onoj nasredina mi lici ko nekoj od ludnica izbegan

epa da izlezes pred cela evropa u glup kostum i so glupa pesna i treba da si za vo ludnica

Abe luge da si kazime iskereno dali ovie debilite se za na evrovizija a???
To e se od mene:kez:
LORDI%20without%20mask.jpg

абе шо се расправаме коа цела европа гасаше за ниф и си победија мој фаворит беа холанѓанките..иначе не флезеа у финале ама ај нема вези

па и да ви кажам и не е толку лоша песната на Лорди како шо ја слушам се повеке ми се свига

CopyOfDeath напиша:
абе шо се расправаме коа цела европа гасаше за ниф и си победија мој фаворит беа холанѓанките..иначе не флезеа у финале ама ај нема вези

па и да ви кажам и не е толку лоша песната на Лорди како шо ја слушам се повеке ми се свига

Зар е тоа песна/пеење? Мене ми звучи као некое куче да завива на полна месечина спремно за парење.

ne ustvari fintata bese, toa so nikoj ne se pojavil taka do sea na evrovizija bea orginalni i interesni DO NEKADE,takva pesna do sea nemalo kamo li so takvi e*bni maski ..... i toa e!

И викате Финска победи на Евровизија. Ај у курац дужен сум 500 денара, се кладев со едно другарче (и двајцата у пијана состојба) дека нема Финска да победи на Евровизија и ете победи.

П.С. Следеча година Македонија ќе се претстави на Евровизија со тежок психоделичен транс. Обавезно земаме прва награда. :)

noodle напиша:
Мистеријата е решена.

Lordi. Revealed.

(update - сликата е променета, ова се Lordi)
LORDI%20without%20mask.jpg

grozni i so maski i bez maski:ija: pobedija deka bea razlicni od drugite, pa dobro, i toa e nesto:icon_lol:

е шо се толку грозни.. фронтменон да се насмејт и баш ќе е симпатичен! другиве двајца да се средет малце и тие имет убај црти на лицено..:)

Значи на некој од вас сепак им е важен физичкиот изглед а не песната итн итн..Аман бе луѓе

Goddess of Chaos напиша:
Мммммм али ти повеќе би УЖИВАЛ со пејачоф.
Не фала, веќе знаеш дека не симпатишам металчуги. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom