Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алхемичарот е прекрасна книга.Ја има некој прочитано?
Читам книги во слободно време.Најмногу сакам да читам крими романи и ова лето ќе се фокусирам да прочитам што повеќе од делата на Агата Кристи,а ако остане време и нешто повеќе.
Алхемичарот е прекрасна книга.Ја има некој прочитано?
Обожавам да читам книги ама не оние што се за на школо бидејки повекето од нив се сосема неинтересни.А најмногу од се сакам да читам љубовни романи, психолошки и сега во последно време читам некои дела од познати политичари![]()
Јас па сосема спротивно од тебе.Зависи до вкус.А за книгите во школо,има доста убави и поучни книги,еве сега во трета,од руски реализам нема ни едно промашено дело од тие шо се обработуват.
А сега конечно ја земав Папата Јована да ја читам,многу ја фалат,па ке видеме,да не испадне истото како со Алхемичарот
Сигурно ја има читано некој од тука?Добра ли е ?
Сега баш ја читам УБИСТВО ВО ОРИЕНТ-ЕКСПРЕС од Агата Кристи и доста интересна книга ми привлече внимание:salut:Читам книги во слободно време.Најмногу сакам да читам крими романи и ова лето ќе се фокусирам да прочитам што повеќе од делата на Агата Кристи,а ако остане време и нешто повеќе.
А стварно не ми се чита така.Има ли во ск македонски изданија?