Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Закон чипс,најчесто зимам големо паковање и си гледам филм.:icon_coolРетко јадам чипс, али во последно време сум зависна од овој:
![]()
Знам дека е скап(60 денари е), али најдобар чипс е!
П.С. Во Грција се дупло поевтини, за разлика од Веро:nesum:
чипс најубав ми е со оној преливон(за мацкање) од сенф и мед... малце е специфичен али најбоље ми е...
епа сам ке си напраиш... ке измешаш сенф со мед(светли и двата да бидат) и по малце ке макашшшш..... само за време на спремањето пробувај си дур не ти се погоди мешавината... пошо ако претераш со една од состојките нема да биде ко шо треба... ако треба помош пиши на ПП ке ти пратам рецепт проверен...Кај да најдам таков прелив?![]()
Исто.Обожавам чипсKoga e cips vo prasanje ne prebiram mnogu, kakov i da e go jadam.
епа сам ке си напраиш... ке измешаш сенф со мед(светли и двата да бидат) и по малце ке макашшшш..... само за време на спремањето пробувај си дур не ти се погоди мешавината... пошо ако претераш со една од состојките нема да биде ко шо треба... ако треба помош пиши на ПП ке ти пратам рецепт проверен...
Ауу каква зараза е чипсов.Дефинитивно број еден за мене=)Најчесто и тоа во последно време Рафлс со вкус на кечап, малку пикантен, таман да го почуствуваш залакот додека ита кон целта.