Children Of Bodom

• Креатор на темата Креатор на темата NIght_Elf
  • Време на започнување Време на започнување
Мене тапанарот баш не ме свиѓа... мислам дека може многу повеќе тој човек... али нема везе. У последно време (meaning последниве недела/две) се напнав на Oops I Did It Again, Rebel Yell и Don't Stop At The Top.

Тољку.:salut:

Страва бенд.Follow The Reaper и Hate Crew Deathroll ми се закон албумчиња, а и другите албуми им се супер исто

мн добар бенд се, и едни од омилените ми се. Alexi Laiho е стварно топ вокал, и најбоље свири.
:zver:

Слушав еден период Bodom, страва бенд според мене, покрај квалитетот, ритмиката, стилот, мелодиите, вокалот малце пичлест ама проаѓаше, убаво склопени приказни, едноставно ги убив од слушање...инаку омилен албум ми е сеуште Hatebreeder и феноменалните Silent Night, Bodom Night и Downfall...сега не знам што музика прават, ама кога пак би се вратил во средно, без сомнение пак би ги фурал до коске...:wink:

Риспект!

EXTRA SE BODOM...

Hate me
Are you dead yet?
Angels dont kill
Everytime I die

Vo celina site se extra muzicari...kako i site drugi Finci! :D

Alexi i Deckoto na klaviaturu se sex simboli mnogu gi sakam! :D:vozbud::smir:

Мој омилен бенд!!!НАЈ ДОБРИ!!!:vozbud:
Омилена песна(и)...Every time i die, are you dead yet?, In your face, Follow the reaper, Trashed,lost and strung out и други.Скоро сите песни

Подобри песни од нив:

Mask of Sanity
Kissing the Shadows
Everytime I Die
Angels Don't Kill

Ги слушав едно време ама ми здосадија некако. Не би рекол дека се од врвен квалитет, ама доста се добри и во никој случај не се за фрлање.

Ги слушав и бев голем обожавател кога започнав со метал музиката али сега не ги поднесувам...

Закон се чојците!
Омилени песници:
Lake Bodom, Bodom beach terror, Everytime I die и тако даље.....

Ајбе CoB се најбоље бенд ееј :vozbud: алекси <3 све <3 омилени песни...нема се ми се допаѓа он нив...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Закон се Children of Bodom боље од нив нема (во тој стил мислам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom