Children Of Bodom

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Мене тапанарот баш не ме свиѓа... мислам дека може многу повеќе тој човек... али нема везе. У последно време (meaning последниве недела/две) се напнав на Oops I Did It Again, Rebel Yell и Don't Stop At The Top.

Тољку.:salut:

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
Страва бенд.Follow The Reaper и Hate Crew Deathroll ми се закон албумчиња, а и другите албуми им се супер исто

Morbid.

Будала
Член од
24 март 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
мн добар бенд се, и едни од омилените ми се. Alexi Laiho е стварно топ вокал, и најбоље свири.
:zver:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.827
Поени од реакции
11.458
Слушав еден период Bodom, страва бенд според мене, покрај квалитетот, ритмиката, стилот, мелодиите, вокалот малце пичлест ама проаѓаше, убаво склопени приказни, едноставно ги убив од слушање...инаку омилен албум ми е сеуште Hatebreeder и феноменалните Silent Night, Bodom Night и Downfall...сега не знам што музика прават, ама кога пак би се вратил во средно, без сомнение пак би ги фурал до коске...:wink:

Риспект!

Oleander

Witch of Portobello
Член од
24 март 2009
Мислења
34
Поени од реакции
3
EXTRA SE BODOM...

Hate me
Are you dead yet?
Angels dont kill
Everytime I die

Vo celina site se extra muzicari...kako i site drugi Finci! :D

Alexi i Deckoto na klaviaturu se sex simboli mnogu gi sakam! :D:vozbud::smir:

Член од
30 март 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
Мој омилен бенд!!!НАЈ ДОБРИ!!!:vozbud:
Омилена песна(и)...Every time i die, are you dead yet?, In your face, Follow the reaper, Trashed,lost and strung out и други.Скоро сите песни

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Подобри песни од нив:

Mask of Sanity
Kissing the Shadows
Everytime I Die
Angels Don't Kill

Ги слушав едно време ама ми здосадија некако. Не би рекол дека се од врвен квалитет, ама доста се добри и во никој случај не се за фрлање.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Ги слушав и бев голем обожавател кога започнав со метал музиката али сега не ги поднесувам...

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Закон се чојците!
Омилени песници:
Lake Bodom, Bodom beach terror, Everytime I die и тако даље.....

Член од
30 март 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
Ајбе CoB се најбоље бенд ееј :vozbud: алекси <3 све <3 омилени песни...нема се ми се допаѓа он нив...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
83
Поени од реакции
1
Закон се Children of Bodom боље од нив нема (во тој стил мислам)

Kajgana Shop

На врв Bottom