Четвртфинале: Хрватска - Турција 20.јуни 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тука го кренаа цел минхен во воздух, надвор се пее, дере, урла,врие полиција, брза помош и незнам што уште не, а тек како ќе биде коа ке играат германија-турција во среда, ратна зона ќе биде тука гарант. Како и да е, утакмицата скоро цела беше досадна, ама крајот беше феноменален,нешто незамисливо.

Да дајт Господ да не заиграт Турција никогаш појќе на ЕП или СП. Аир да не видит никој во животот од нив.

Ваљда Швабите ако водат во последни минути сите ќе се пред својот шеснаесетник, ама Турците ја победија Швајцарија со гол во последните моменти, ја победија Чешка на ист начин, сега се спасија против Хрватите така...
Премногу ќе биде и Германците да ги исфрлат. :)

Па и циганите беа така на претходното првенство, и сите чекаа нивната еуфорија да застане, но шампиони станаа мамето нивно.
Турците можат и даље:wink:

Билик треба да им ги искастри на сите хрвати , за да бидат полесни и да трчат побрзо од нив.:pipi:

Мене осетов ми вика дека оваа утакмица ќе биде решена на пенали.Незнам зашто едноставно претчувство. Точен резултат 1-1.

леле како погодив еј !!!!!!! Ептен ми иде прогнозава на првенствово.

Тука го кренаа цел минхен во воздух, надвор се пее, дере, урла,врие полиција, брза помош и незнам што уште не, а тек како ќе биде коа ке играат германија-турција во среда, ратна зона ќе биде тука гарант. Како и да е, утакмицата скоро цела беше досадна, ама крајот беше феноменален,нешто незамисливо.

оваа беше една од најинтересните утакмици како Германија -Португалија и Турција - Чешка

Подобро Турција да игра на ЕП или СП отколку гејците.

Билик треба да им ги искастри на сите хрвати , за да бидат полесни и да трчат побрзо од нив.:pipi:

Ама Билик ке снесеше кога даде Хрватска гол си мислеше готово е, ама златната нога на Senturk го замолчи целиот стадион.

Русија- Турција финале. :smir::smir::smir:

Турците не ги очекуваа како јаки противници, можно е да бидат и шампиони

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom