Донев
★★
- Член од
 - 9 мај 2008

- Мислења
 - 35.872

- Поени од реакции
 - 52.952

A kое iме e doвоlно гoleмо?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A kое iме e doвоlно гoleмо?

муабетов-глеј ме во очи кога зборувам
 ама во машка верзија.

Иако за Арсенал одговара да заврши нерешено, искрено сакам и ќе навивам за Ливерпул во овој натпревар, да му лупне Суарез еден хетрик на сред тоа мостот, па да му ја видам таа тупавата фаца на циганот гомнојадачки.
Баерн vs. Топ 4 од Премиер - Anytime.БаYерн вакви дерби утакмици го добива без проблем во Бундеслига, Guarдиола е најјак и нормано GоетzE.
Баерн vs. Топ 4 од Премиер - Anytime.
Иначе јунајтед кое место е у премиер?

^dupli juzer?
Ako prasuvaat odredeni Bavarci, 1999to mesto e United vo Premier![]()

Ne ke da se novi od vcera, spored nekoi podatoci sto mi se sovpagaat a vie ne gi gledate, samo izraziv doza na somnez, nisto poveke, barem dodeka ne se potvrdatСе заебава членот, имитира еден фан на Реал кој пати од успесите што ги правиме.
--- надополнето: 29 декември 2013 во 01:24 ---
Не би рекол, да беше ќе сфатеше дека е заебанција.
Зар и ти почна со одговорите на провокации за Јунајтед и тоа на членови кои се нови и од вчера. Ах Фросе Фросе![]()
))) nejkev da go navredam Baern nikade.Ne ke da se novi od vcera, spored nekoi podatoci sto mi se sovpagaat a vie ne gi gledate, samo izraziv doza na somnez, nisto poveke, barem dodeka ne se potvrdat))) nejkev da go navredam Baern nikade.
Кој е ? Или додека не заврши истрагата не се кажуваат детали ?Ne ke da se novi od vcera, spored nekoi podatoci sto mi se sovpagaat a vie ne gi gledate, samo izraziv doza na somnez, nisto poveke, barem dodeka ne se potvrdat))) nejkev da go navredam Baern nikade.

Isto ko sto mene mi e cudno kakva vrska ima ligaskata pozicija na United so taa replika, rabotava ako timot ne ti e na prvo mesto, demek provokacii i ne smees da komentiras. Ekskluzivno na Kajgana forum.![]()