Челзи - Ливерпул | 29.12.2013 | 17:00 | Стемфорд Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    115
  • Гласањето е завршено на .
муабетов-глеј ме во очи кога зборувам :pos: ама во машка верзија.
можиш на шкорпи да му ја пратиш сликата, ама ме е страФ дека ќе добиеме нов член на фан клуб ЛИВЕРПУЛ, кој и не го сакаме баш! :D

мој тип за утре-тепаме 1:2 со голојте на суки и на сако.

бај д веј-кај можи да се изигра дека суарез некого ќе уапе утре? :D

Иако за Арсенал одговара да заврши нерешено, искрено сакам и ќе навивам за Ливерпул во овој натпревар, да му лупне Суарез еден хетрик на сред тоа мостот, па да му ја видам таа тупавата фаца на циганот гомнојадачки.

Фрустрации а ?? знам како е..И нас ни префрлаат каталонциве за нивната помош од судии...

БаYерн вакви дерби утакмици го добива без проблем во Бундеслига, Guarдиола е најјак и нормано GоетzE.
Баерн vs. Топ 4 од Премиер - Anytime.
Иначе јунајтед кое место е у премиер?

Баерн vs. Топ 4 од Премиер - Anytime.
Иначе јунајтед кое место е у премиер?

Се заебава членот, имитира еден фан на Реал кој пати од успесите што ги правиме. :D
--- надополнето: 29 декември 2013 во 01:24 ---
^dupli juzer?

Ako prasuvaat odredeni Bavarci, 1999to mesto e United vo Premier;)

Не би рекол, да беше ќе сфатеше дека е заебанција.

Зар и ти почна со одговорите на провокации за Јунајтед и тоа на членови кои се нови и од вчера. Ах Фросе Фросе :D

Се заебава членот, имитира еден фан на Реал кој пати од успесите што ги правиме. :D
--- надополнето: 29 декември 2013 во 01:24 ---

Не би рекол, да беше ќе сфатеше дека е заебанција.

Зар и ти почна со одговорите на провокации за Јунајтед и тоа на членови кои се нови и од вчера. Ах Фросе Фросе :D
Ne ke da se novi od vcera, spored nekoi podatoci sto mi se sovpagaat a vie ne gi gledate, samo izraziv doza na somnez, nisto poveke, barem dodeka ne se potvrdat :)))) nejkev da go navredam Baern nikade.

Ne ke da se novi od vcera, spored nekoi podatoci sto mi se sovpagaat a vie ne gi gledate, samo izraziv doza na somnez, nisto poveke, barem dodeka ne se potvrdat :)))) nejkev da go navredam Baern nikade.

Таман работа навреда ти па. Тоа си е вистина, само се изненадив што му одговараш плус тоа во тема за утрешниот натпревар од ПЛ.

Кој е ? Или додека не заврши истрагата не се кажуваат детали ? :P:icon_mrgr:

Isto ko sto mene mi e cudno kakva vrska ima ligaskata pozicija na United so taa replika, rabotava ako timot ne ti e na prvo mesto, demek provokacii i ne smees da komentiras. Ekskluzivno na Kajgana forum. :)

Isto ko sto mene mi e cudno kakva vrska ima ligaskata pozicija na United so taa replika, rabotava ako timot ne ti e na prvo mesto, demek provokacii i ne smees da komentiras. Ekskluzivno na Kajgana forum. :)

Шо мислиш за натпреварот утре Челзи - Ливерпул?

Те прашувам зашо слабо коментираш пред натпревар за останатите тимови кога играат еден против друг. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom