Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118
I

IBIZA SOUND

Гостин
ke tepa mancester,celzi e tapa poslednite 2 3 godini
mozebi imaat mala prednost bidejci igraat doma,ama pak man ke tepa :)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Да бе и Кол го заборавив.
Ама не се откажуваме кога го имаме овој играч во тимот
Уствари

Каде треба да платиме за службено да изгубиме 0-3?

П.С : така е кога го немаш Дрогба :)
Btw барем ќе има нешто после натпревар да останеме со насмеани фаци па дури и ние фановите на Челзи :)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Познавајки го клубот за кој навивам ебани 7 години, никогаш неузгубив надеж дека нема да може да му се спротистави на еден Јунајтед.
Моменталната форма и ситуација е едно, но кога ке се влезе на теренот се паѓа во вода, и фудбалерите+судијата решаваат.

Имам недеж дека ке победи Челси, всушност веднаш на тоа помислив кога видов дека ке играат. Дерби си е дерби, нема толкава улога формата на тимот, и повредите, тогаш се игра вистинскиот фудбал, секој играч во тимот е приказна за себе.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Почнав да читам...и уште во првите постови кога видов жалби...кој и кој не играле за челзи...не било дерби ова она...ми се одмили да пишувам нешто поопширно ..само во врска со ова ...поздрав од типов...
Немој да ме јебеш бре..не било дерби зашто не играл Дрогба,а да и Тери.

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
ајмо ѓаволи идемоооооо
1-3 за ѓаволитееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

F

fantomX

Гостин
Познавајки го клубот за кој навивам ебани 7 години, никогаш неузгубив надеж дека нема да може да му се спротистави на еден Јунајтед.
Моменталната форма и ситуација е едно, но кога ке се влезе на теренот се паѓа во вода, и фудбалерите+судијата решаваат.

Имам недеж дека ке победи Челси, всушност веднаш на тоа помислив кога видов дека ке играат. Дерби си е дерби, нема толкава улога формата на тимот, и повредите, тогаш се игра вистинскиот фудбал, секој играч во тимот е приказна за себе.
Доколку не се во директна борба за позиција, Челзи и Манчестер Јунајтед не се никакви ривали и нивни дуел не е дерби. Така е со утрешниов дуел на пример, мада подфорум Фудбал на Кајгана изгледа заостанува со времето.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Почнав да читам...и уште во првите постови кога видов жалби...кој и кој не играле за челзи...не било дерби ова она...ми се одмили да пишувам нешто поопширно ..само во врска со ова ...поздрав од типов...

Немој да ме јебеш бре..не било дерби зашто не играл Дрогба,а да и Тери.
Не сум знаел дека Челзи и Јунајтед имаат ривалство надвор од борбата за титула во ПЛ (која сезонава ја нема,Челзи се бори за влез во топ 4).. И не е дерби затоа што нема да биде неизвесно, нема апсолутно никакви шанси со тој тим Челзи да изигра добар натпревар..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ај кога веќе даваме претпоставки:

Челзи 2-1 Јунајтед
Торес Руни
Есиен

Член од
19 декември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
34
скоро и сигурен сум дека ќе тепа Челзи, тоа што е малку десеткуван тимот не би требало да претставува проблем затоа што Челзи има најквалитетна клупа после Сити во ПЛ. надвор од игра за титулата се што треба да значи дека нема да играат под притисок, ќе одат на се или ништо, исто како во првата утакмица годинава во ПЛ што за жал не им се исплати напаѓачката игра. и мислам дека Торес време е да го скрши малерот и тоа баш на вакво дерби, за да докаже дека големите играчи се за големи натпревари ;)

A

apidrone

Гостин
скоро и сигурен сум дека ќе тепа Челзи, тоа што е малку десеткуван тимот не би требало да претставува проблем затоа што Челзи има најквалитетна клупа после Сити во ПЛ. надвор од игра за титулата се што треба да значи дека нема да играат под притисок, ќе одат на се или ништо, исто како во првата утакмица годинава во ПЛ што за жал не им се исплати напаѓачката игра. и мислам дека Торес време е да го скрши малерот и тоа баш на вакво дерби, за да докаже дека големите играчи се за големи натпревари ;)
Како тоа нема да играат под притисок? Не сакаат следната година ЛШ?

Kajgana Shop

На врв Bottom