Чек ит аут ај гес

• Креатор на темата Креатор на темата Латекс Бурка
  • Време на започнување Време на започнување
3 сабајле брат, кој скаш да забележи :D
стварно тема за видео не бива. ако некад си се врткала по форуми треба да го знаеш ова, не е топла вода. Бар кајгана е скоро 9 години онлијн ако не другите...
Не, ама така ги замараш админите и модераторите, од малку теми главата не знаат каде им е.
daj pisi nesto opisi
im not interested in everything
soako videoto e kratokmetrazen dokumentarec za jehovini svedoci
pa i vague naslov, ne bidi retarda
Ај прочитај си правила на форумот пошто вака делуваш одбивен. Се од насловот на темата па до содржината. Глупости живи.

Само ме хејтате пошо не сум дел од вашиот клуб на стари членови. Срам да ви е.

Јас пак што сум стар член... Не, добро ти викаат, има ЧДА, фото хумор, гифови и уште 281739 ствари каде што можеш да ставаш што сакаш и никој да не те замара ниту пак ти некој да замараш. Не ти мислам ништо лошо ниту те хејтам, ти викам за твое добро :).

А зошто наместо како хејтање муабетите не ги сфатиш како совети ?
Никој не се родил (во случајов регистрирал како сезнајко) самото примање на совети или подобро речено учење од туѓите грешки те прави подобар. 90% од сите на почетокот пишувале на латиница со CAPS LOCK, без интерпункции и промашувале место на темите. Но со време се сменило...

А зошто наместо како хејтање муабетите не ги сфатиш како совети ?
Никој не се родил (во случајов регистрирал како сезнајко) самото примање на совети или подобро речено учење од туѓите грешки те прави подобар. 90% од сите на почетокот пишувале на латиница со CAPS LOCK, без интерпункции и промашувале место на темите. Но со време се сменило...

Грешки? Извини ама јас не правам грешки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom