Л
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како торестип што отвораше за секоја утакмица, типкава отвара тема за секое изгледано видео на јутуб.
Имаш дневна доза хумор, мистерии, лепоти, што ти јас знам.Епа извини што мислев дека е нешто што би сакале луѓе да го погледнат.![]()
Имаш дневна доза хумор, мистерии, лепоти, што ти ја знам.
Греота е да се силува форумот на секое со нова тема.
Комунистичка не комунистичка, таква е политиката на форумот. И според мене е доста успешна. Само што е касно и најверојатно модераторот не забележал.А што, го штедиме нешо? Ако се напраат X број на теми ќе се самоуништи? Каква комунистичка идеологија...
Комунистичка не комунистичка, таква е политиката на форумот. И според мене е доста успешна. Само што е касно и најверојатно модераторот не забележал.
3 сабајле брат, кој скаш да забележиКомунистичка не комунистичка, таква е политиката на форумот. И според мене е доста успешна. Само што е касно и најверојатно модераторот не забележал.
Не многу луѓе би имале да кажат нешто за ова искрено.Aко немаш нешо on topic да кажеш, не спамај.
Не, ама така ги замараш админите и модераторите, од малку теми главата не знаат каде им е.А што, го штедиме нешо? Ако се напраат X број на теми ќе се самоуништи? Каква комунистичка идеологија...