Часовници

Со развојот на смарт часовниците,стигнаа до степен шо не можат ни традиционално часовниците аналогни ни па дигитални да извршат функции .

Ме интересира. Веќе ефтини цени има . Дали би лупнале пари на смарт или традиционален часовник ...

Лично јас,на смарт часовник .... Веќе и есенцијален ми стана за работа искрено .

Ме интересира повеќе мислења
Смарт часовник ми е useless piece of shit.

Исто ко фабричка навигација во кола.

Не секој сака да земе часовник само да е добар бренд.
Јас би сакал часовник што ми се допаѓа.

И да купам од овие што ги споменувате како добри брендови ако не ми се допаѓа ќе си седи дома во кутијата.

П.С Ги прегледав Сеико накратко, mediocre изглед.

Овие се играчки за деца и ништо повеќе. Тоа што паѓате во транс дека Армани носите или Дизел тоа е друга работа. Да не праиме муабет што се по 300-400 евра. За тие пари во најмала рака имаш Tissot што е научна фантастика во секој можен смисол за тие играчките.

Како успеа сите брендови жити се да ги разгледаш? Ај што ги разгледа, па и ниту еден не ти се допаднал :)

Бравос

Sent from my iPhone using Tapatalk

Со развојот на смарт часовниците,стигнаа до степен шо не можат ни традиционално часовниците аналогни ни па дигитални да извршат функции .

Ме интересира. Веќе ефтини цени има . Дали би лупнале пари на смарт или традиционален часовник ...

Лично јас,на смарт часовник .... Веќе и есенцијален ми стана за работа искрено .

Ме интересира повеќе мислења
Традиционален. Олд скул.

Мене би ми било престресно да добивам нон стоп нотификации на часовникот, поврзан со телефон и други тракатанции. И напорна ми е помислата да го полнам часовникот на секои два дена.

ја едина причина што не сум зел смарт воч е зошто мери пулс, притисок. Мислам ако земам тоа ќе се опседнам со тие срања како стариве со апаратот што се у рука цел ден.

не знам што е со брендовиве, но отварам сајт, гледам Армани, Босс, Масерати и остали глупости. Оригинал саати брендови како Сеико, Цитизен, Омега, и слично ретко гледам.
Како бе успеа Омега да го склепаш у иста реченица со Сеико и Цитизен? Безобразлук

што им фали на Омега?
Не само што не им фали,туку Омега се у класа со Брајтлинг,Таг,Тудор па ако не и со Ролекс. 28384848585588 класи изнад Цитизен и Сеико.Изнад 10к коштаат,знаеш?

Не само што не им фали,туку Омега се со Брајтлинг,Таг,Тудор па ако не и со Ролекс. 28384848585588 класи изнад Цитизен и Сеико

Onega, Breitling, Armani, Longines, Fossil

Se e toa edno isto. Daj sta das :))))

Не само што не им фали,туку Омега се со Брајтлинг,Таг,Тудор па ако не и со Ролекс. 28384848585588 класи изнад Цитизен и Сеико

и каква врска има сето ова? Не може да има Омега саати по нашите дуќани?

Иначе не сум знаел дека толку им набиле цена задњи години. Порано беа понормални цените на саатите.

и каква врска има сето ова? Не може да има Омега саати по нашите дуќани?
Се заебаваш или што? Кај нас има Киа Рио у салони за коли а има има и Мерцедес С класа. И сеа ја да му кажам на некој купи си Киа Рио или Бемве 5ка? Дијаметрално спротивни се сфаќаш? Од цена па до дизајн

Се заебаваш или што? Кај нас има Киа Рио у салони за коли а има има и Мерцедес С класа. И сеа ја да му кажам на некој купи си Киа Рио или Бемве 5ка? Дијаметрално спротивни се сфаќаш? Од цена па до дизајн

добро де, што си агресивен ко да сум ти пцуел мајка? Една блиска особа имаше Омега женски саат кој ми се допадна па затоа ми текна на марката. Не сум знаел дека толку се скапи.

добро де, што си агресивен ко да сум ти пцуел мајка? Една блиска особа имаше Омега женски саат кој ми се допадна па затоа ми текна на марката. Не сум знаел дека толку се скапи.

mora malku poostro za da naucis. ete sega nauci nesto novo.

1681244096392.png

falat nekoj brendovi definitivno ama uglavno vaka izgleda...

sve sto ne e tuka i e marka od tipot amani, guci itn ti e 10 nivoa podole zasto koristi relativno losa mehanika u sporedba so ovie. sekoj sto razbira saati ke ti kaze samo ova i nisto drugo...

na kraj pak si e do tebe. ako sakas teraj vaka, ako ne imas i od tie igrackite moderni i od tie sto dobro se nosat so kosula... realno rolex go znaat site i se palat na nego a sve nad toa nego iako e pokvlitetno i nekolku pati poskapo dali 1% od narodov ke go poznae i zaprimeti... e sega tie 1%...

Decki , sea ja pronajdov temava,
Analogni casovnici do 500€ Citizen i Seiko
Ovaj na slikava go kupiv 280€ okolu Nova godina, Top kvalitet, precizen, Avtomatik i mnogu baran.
Pred nova godina go nemase sto se veli ni za lek da se najdi.

Citizen NJ0150
88646096.jpg

Seiko Presage Automatik SRPB41J1 neverovatno dobar casovnik za parite ca. 350€
2355f6ae-639c-4185-8e7a-bf536b9c8a36.JPG
Analogni Casovnici do 1000€ Seiko (Klasa vo Kvalitet so Rolex, da da da bez cudenje)

Nagore ne mora ni da pisuvan, Omega , Breitling , Tag Heuer, i se razbira Rolex

Inace sum vo Faza da kupam eden Samsung Watch 5 Pro so LTE.
Meri Pritisok, EKG, Kislorod (i site Absolutno precizni) i uste edno 50-60 Sportski Aktivnosti,
GPS,
Najvazhnoto za mene a i pricina zosto go kupuvam IMA E-Sim Karticka. Znaci dobivam povici direktno na telefon.
I so rabotava bas toa mi treba, malo sto ne smeta po djebovi i v race.
Автоматски споено мислење:

A sea imam vo plan da go kupam i ovaj Seiko,
Odlicna kopija na Poskapiov brat!!!!

Videte Ja cenata :eek: :pos::pos::pos::pos:
Patek Philippe Nautilus Tiffany.pngSeiko NH35A Mod 41mm Tiffany Nautilius.png

Овие се играчки за деца и ништо повеќе. Тоа што паѓате во транс дека Армани носите или Дизел тоа е друга работа. Да не праиме муабет што се по 300-400 евра. За тие пари во најмала рака имаш Tissot што е научна фантастика во секој можен смисол за тие играчките.

Како успеа сите брендови жити се да ги разгледаш? Ај што ги разгледа, па и ниту еден не ти се допаднал :)

Бравос

Ајде предложи ми ако сакаш до 25.000 од овие што ги наброја најблиску до изглед до овој што го постирав и од кај можам да го купам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom