Часовници

iPhone%20Camera%20roll%201110_zpsmytdedez.jpg~original

Најновиот во колекцијата, Tissot Tradition

Каде можам да порачам или да купам некои поквалитетни копии од Tag Heuer,Hublot? Доколку знаете некаде каде можам да најдам или да порачам,кажете ми :)))

Предлог за добар сервис за дигитални часовници? Треба да се смени тастерче и стакло.

Да многу и многу ми фали еден часовник што кога бев мала го носев ама сега го немам,сега носам друг

Да, би ги купила сите од Fossil :)

Му сменив батерија, и сега пак си го носам :)
s-l225.jpg

Kakvo mislenje imate za SKAGEN casovnicite,imate li nekakvo iskustvo so niv?

Kakvo mislenje imate za SKAGEN casovnicite,imate li nekakvo iskustvo so niv?
Имам другарче, голем фан на Скаген. Јас за малку не купив Скаген на времето бидејќи веќе имав 4-5 саати. Многу подобар избор отколку Фосил.

Јас носам само кога спортувам и ретко низ дома, имам од алиекспрес спортско саатче платено 1 долар и баш го сакам :D имам и два добри Касио и еден не му паметам бренд убав кожен ама се доста стари и не се во форма.

Генерално советот е да не се купува фашн или дизајн бренд саат (дизел армани итн) туку од производители што само саати прават. Тие што се дизајнерс саати, само ги цртаат и ги даваат на трети фабрики да ги направат. Кратко кажано продаваат дизајн, и преплатени кварцни саати.
За разлика од нив брендови што само саати прават и сами си ги изведуваат механизмите нудат квалитет за парите. Конкретно има сеико со механички саати се наоѓа за цена слична како овие дизајнерски што бараат за кварц. Ориент Мако, Сеико, Инвикта.. ентри левел квалитетни механички саати за пристапни цени и супер изглед.

Имам буџет од 8 илјади денари ....Одамна влечам да земам за саат ....Да ми дадете или препорачате добри предлози на саати од Бвач и МајТајм.....Дајте ми предлози до 4 илјади денари категорија и до 8 илјади денари категорија ....Да е убав за мерак ми е за долго време да го имам, ....Фала дечки ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom