Часовници

20161204_133157.jpg

20161204_133223.jpg

20161204_133313.jpg

Уште неколку слики на дневно светло... Воопшто, можам да приметам, моите "Руси" го немаат тој фин квалитет на изработка како да кажеме Сеико, па и Лорус или Касио (што веројатно и треба са се очекува од руски производ - иако сум видел стари Пољути кои сосем поинаков впечаток ми оставија) , но изгледаат интересно и си ја вршат работата (во задоволителни рамки :) ).

Здраво другари, најдов дома стар часовник од дедо ми (од оние на навивање, без батерии што се) и сакам да го обновам т.е да му се смени стаклото бидејќи е изгребано и ременчињата (сакам црни а не кафени). Може ли да ми кажете која цена се движат вакви менувања и да препорачате добар саатџија? фала однапред :D

Дали некој има порачано од страната за часовници што е:kupicasovnik.mk и дали производиве се оригинал,гаранција и со некакви документи?

Дали некој има порачано од страната за часовници што е:kupicasovnik.mk и дали производиве се оригинал,гаранција и со некакви документи?
не порачувај, scam се .. ми земаа 2 000 , ни порака им се пушта, ни им се ѕвони ни часовник ти праќат ни ништо.. немој, голема превара е да им ебам матер

Штета,баш сакав да порачам часовник од таму ама ме премисливте...

може предлог некои часовници до 4000 денари? може да се casio или било која марка.

може предлог некои часовници до 4000 денари? може да се casio или било која марка.
Мојот Касио од 2 и пол илјади денари мина низ сито и решето, имам пливано во морска вода со него, освен површински гребнатини еве веќе седма година нема гајле, така да, подалеку од Касио не мора да бараш, само да си најдеш модел кој ти се допаѓа.

Здраво дали можи некој да ми кажи нешто повеќе за овај часовник на интернет нема никакви податоци или ја неможам да најдам некој си махх модел?

20170105_173547.jpg

20170105_173441.jpg

20170105_173508.jpg

не порачувај, scam се .. ми земаа 2 000 , ни порака им се пушта, ни им се ѕвони ни часовник ти праќат ни ништо.. немој, голема превара е да им ебам матер
Jas imam poracano od tuka casovnik i bez problem mi go donesoja do doma.
плус платив со картичка од дома. трансакционта сметка е на B-watch , се бањав во море и ми пушти вода ( мада пишуење да не се бањам мозе само за туширање и миење н а раце д а с е носи) Се јавив ми го земаја и за неколку дена ми го вратија поправен . Гаранцијата беше неколку месеци пред крај.

Jas imam poracano od tuka casovnik i bez problem mi go donesoja do doma.
плус платив со картичка од дома. трансакционта сметка е на B-watch , се бањав во море и ми пушти вода ( мада пишуење да не се бањам мозе само за туширање и миење н а раце д а с е носи) Се јавив ми го земаја и за неколку дена ми го вратија поправен . Гаранцијата беше неколку месеци пред крај.
сега е се во ред, баш пред 1 недела ми се јавија, ми се извинија и кажаа имале некоја грешка дека ме помошале со друга пратка и така, и ми ги вратија парите преку трансакциска...

Се менват ремчињата сакам да сменам на еден сат да клам сребрено нешто оти не ми се допаѓаат овие ремчињата појке сакам да е впечатлив.Неам менвано зато прашвам можи глупо е прашањето.

Се менват ремчињата сакам да сменам на еден сат да клам сребрено нешто оти не ми се допаѓаат овие ремчињата појке сакам да е впечатлив.Неам менвано зато прашвам можи глупо е прашањето.

Се менуваат, имаш во b-watch/my time.

Некој случајно да не е заинтересиран за машка алка Police?
5a986bba72de67491412474d1da41473.jpg
b993a7f7afceb3e1f0d4062030a77644.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom