- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 1.013
Сменето:Каишката е океј, не е нешто посебно, но секако планирам да ја сменам со кафеава кожна.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сменето:Каишката е океј, не е нешто посебно, но секако планирам да ја сменам со кафеава кожна.
Брат истото го мислам и јас ама не е класичен поклон туку нешто од средново јахја кемал беа германија кај фамилии и на испраќање џомбава го извадил сатот од рака и му го дал на братов. Затоа прашувам дали има некаде каде што вршат проценкаАко не се препознава сигурно е прва копија. Нема шанси некој да подари таков скап часовник. [emoji16]
Дали е саатот на батерија?Брат истото го мислам и јас ама не е класичен поклон туку нешто од средново јахја кемал беа германија кај фамилии и на испраќање џомбава го извадил сатот од рака и му го дал на братов. Затоа прашувам дали има некаде каде што вршат проценка
Не е.Дали е саатот на батерија?
Сликај го од повеќе агли и со подобар апарат и ќе ти се каже дали е оригинал или неНе е.
Пробај директно да ги контактираш, можеби ќе ти помогнат.Дечки брат ми има добиено поклон часовник во германија овој модел поточно Ulysse Nardin 322-00.Каде може да проверам дали е оргинал?
По интернетов гледам дека многу тежко било да препознаеш копија.
Прегледај го приврзокот 135096
Секако треба да го носи на профилактика кај часовничар, автоматските часовници бараат одржување еднаш годишно, па саатчијата ќе му каже дали механизмот е јапански no nameПробај директно да ги контактираш, можеби ќе ти помогнат.
http://www.ulysse-nardin.com/en/swiss_watch_manufacturer/Contact.html
Саатот е кинеска копија, прашање е колку ќе иде точно.Вреди сатов $6? Користен сеико, кварцен. Го добив на аукција случајно.
Ако е копија ќе си ги врати парите. А како го примети?[DOUBLEPOST=1450981726][/DOUBLEPOST]Саатот е кинеска копија, прашање е колку ќе иде точно.
Ако е копија ќе си ги врати парите. А како го примети?Саатот е кинеска копија, прашање е колку ќе иде точно.
Не можеш да очекуваш оригинални часовници од ибеј, башка цената е екстремно ниска за да биде часовникот оригинал, друга работа е што на сликата од авион се гледа дека е кинеска копија, нема никакви податоци за тоа каков механизам е и за кој модел на сеико станува збор.Ако е копија ќе си ги врати парите. А како го примети?[DOUBLEPOST=1450981726][/DOUBLEPOST]
Ако е копија ќе си ги врати парите. А како го примети?
Го платив, баш ме интересира што ќе стигнеНе можеш да очекуваш оригинални часовници од ибеј, башка цената е екстремно ниска за да биде часовникот оригинал, друга работа е што на сликата од авион се гледа дека е кинеска копија, нема никакви податоци за тоа каков механизам е и за кој модел на сеико станува збор.
6 долари е бре човек, единствено може да не вреди ако не стигне...[DOUBLEPOST=1451120220][/DOUBLEPOST]Вреди сатов $6? Користен сеико, кварцен. Го добив на аукција случајно.
Убав дизајн, но што покажува малата стрелка? И колкав е дијаметарот на саатот?