Часовници

ej абе може некој од вас скопјани да виде дали има ( постое ) у некоја продавница саат шо иде на назад ( како у бенџамин баттон филмо... ) значи бројките да се правилно ама стрелките на назад да одат... ако има ептен плис нека каже у која продавница го има...

Не да сум мераклија на часовници.Можам слободно да кажам дека ми се фетиш, особено саат што убаво стои на машка рака=].Имав еден преубав, го носев стално, ептен се поврзав со него(хаха), но од x причини денес го немам.
Сеуште сум во потрага although, по некој убав, специфичен за мојот вкус.

И ондак тоа е тоа =].

Секогаш сум имал мерак за некој убав(не мора да значи скап) рачен часовник. Проблемот е што било па макар и конец да ми е врзан за ракава, ме фрустрира максимално.

ej абе може некој од вас скопјани да виде дали има ( постое ) у некоја продавница саат шо иде на назад ( како у бенџамин баттон филмо... ) значи бројките да се правилно ама стрелките на назад да одат... ако има ептен плис нека каже у која продавница го има...

На бит-пазар :pos2:

14l1oqp.jpg

ova e mojot nov casovnik.

Дали некој знае кој е увозник на Casio за Македонија и ако има линк нека го постави ќе му бидам многу благодарен.

QQ229-GG54.JPG

Еве го мојот ама внатре е црн
неможев таква слика да најдам

Ne sum ljubitel na casovnici, me nerviraat koa gi stavam na raka, ustvari bilo kakov nakit da stavam me nervira pa zatoa ne ni nosam.

Имам еден часовник и го носам кога ке ми текне. :pipi:

На времето носив часовници секогаш (модерни, секојдневни, спортски...), дури и спиев со нив :). Не само како показатели на време, ги носев и како еден вид на моден детал, нешто што правеше да се чувствувам убаво кога го имав на себе. Но последниве години, кога ме интересира времето, погледнувам на мобилниот и готово. :helou:

не носам често последно пред 1 месец купив од авон часовник со бело ремче и циркони преубав е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom