Часовници

casioedifice1.jpg
casioedifice2.jpg
casioedifice3.jpg
casioedifice4.jpg
саатов си го земав пред 5 месеци и топ ми е задоволен сум ова ми е прв саат оригинал што го имам купено:helou:

6515606
Мојот часовник, многу си го сакам дури и за спиење не го вадам од раката. :)))))

Dali mozhe da mi objasnite shto znaci guartz na chasovnik
Pozdrav

es88c6.jpg

Ваков,само без тие двете што се дадени на сликава.Многу го сакам,скоро никогаш не го вадам,квалитетен е многу,водоотпорен е и најважното,подарок ми е од мајка ми.:pipi:

casioedifice1.jpg
casioedifice2.jpg
casioedifice3.jpg
casioedifice4.jpg
саатов си го земав пред 5 месеци и топ ми е задоволен сум ова ми е прв саат оригинал што го имам купено:helou:

Од кај го зема саатов и колку те кошташе?
Инаку многу сакам часовници но никако не ми дава срцево да дам поќе пари за добар часовник.. Како овој погоре на пример :)

Порано ми беше опсесија да носам часовниче, но веќе не. Многу замрзив да го носам на рака ол д тајм. Едноставно му реков не те носам и веќе не го носам :icon_lol:

Од кај го зема саатов и колку те кошташе?
Инаку многу сакам часовници но никако не ми дава срцево да дам поќе пари за добар часовник.. Како овој погоре на пример :)

купен ми е во германија и кошташе околу 9000 ден овде и да бараш го нема овој....:salut:

Ooooo obozavam casovnici definitivno si imam eden najubav swatch e i ne se delam od nego iako planiram da si kupam uste edno sat4e nekoe interesno

Немам часовник,ама ако ми се допадне некој,ќе си купам

ја го иам овој, само делот кај што
е црно кај мене е седефасто бело

4202813

Дефинитивно доцнат трендовите кај нас, но кога тогаш доаѓаат, па така и со часовниците G-Shock. Мислам дека популарноста од 80-тите повторно им ја врати Лејди Гага најпрвин, ама америчкава раперана, па сега и нашава гледам се има заразено со новиот ( т.е. стар) моден тренд.
Инаку, станува збор за дигитален часовник, водоотпорен, наизглед обичен, дури и детски, пластичен.. но, што знам, има и некој посебен шмек. Ептен ме заинтригира бидејќи веќе го видов на рацете на многу луѓе.

g-shock.jpg
G-Shock-mini-watches-for-girls-in-PINK-and-girly-styles-450x416.jpg

casio-g-shock-08-fw-crazy-11.jpg

Повеќе..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom