Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Само денес има попуст 50% и на Фестина, побрзај ако сакашСупер , уште утре идам да си зеам еден Фестина го меркам со месеци

Иначе од денес

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само денес има попуст 50% и на Фестина, побрзај ако сакашСупер , уште утре идам да си зеам еден Фестина го меркам со месеци

Само денес има попуст 50% и на Фестина, побрзај ако сакаш
Иначе од денес

Ја бев во капитол и ми рекоа дека само денес има 50% попуст и на Фестина. Би требало за сите продавници на би уач да важи тоа.se javiv da mi zemat poso ne sum tuka mi vikaat deka samo casio imale popust, u koj bwatch ima 50 % na festina?
http://www.brandshop.mk/mazi/racni-casovnici/?manufacturer=7Можеби веќе и сум пишал на темава, ама имам заборавено. Имам мерак за часовник (автоматик). Имам доста стар Tissot (40 години, ок е презадоволен сум, иако не е ништо посебно) кој ми е спомен и многу внимавам да не го оштетам. Сакам да си купам нов. Знам дека има добри автоматици 20.000++ денари, но мене ме интересира дали кај нас се наоѓа нешто пристојно, да речеме, до 12.000 денари?
Би замолил некој да информира
Колку те кошташе овој? Сакам да земам ваков, веке некој период го меркам.Само денес има попуст 50% и на Фестина, побрзај ако сакаш
Иначе од денес

Колку те кошташе овој? Сакам да земам ваков, веке некој период го меркам.
Супер се Касио со EdiFice серијава ... супер дизајн,материјал и бои ... не знам ,едностано се супер,прекрасни .... да се средам некако ,дај Боже ќе си земам два и тоа часовници .... едноставно супер се

Овој е доста голем и тежок, малце чудно на почеток ама стварно предобар е.Супер се Касио со EdiFice серијава ... супер дизајн,материјал и бои ... не знам ,едностано се супер,прекрасни .... да се средам некако ,дај Боже ќе си земам два и тоа часовници .... едноставно супер се
брат не е важно ,ваков тип ги сакам ,ги гледав на видеа , супер се ,нормална тежина , има се во него , спортски изглед, прекрасна комбинација на бои, изглед ,темна боја на металот , е сега се жалеа неколку шо гледав на видеава дека има лузни од гребење на металот ,се гледаат линии , но тоа си е нормално мислам сепак ... како и да еОвој е доста голем и тежок, малце чудно на почеток ама стварно предобар е.

Од денес