Часовници

Супер , уште утре идам да си зеам еден Фестина го меркам со месеци
Само денес има попуст 50% и на Фестина, побрзај ако сакаш :)

Иначе од денес
ef-341d-1avdf-b.jpg

Можеби веќе и сум пишал на темава, ама имам заборавено. Имам мерак за часовник (автоматик). Имам доста стар Tissot (40 години, ок е презадоволен сум, иако не е ништо посебно) кој ми е спомен и многу внимавам да не го оштетам. Сакам да си купам нов. Знам дека има добри автоматици 20.000++ денари, но мене ме интересира дали кај нас се наоѓа нешто пристојно, да речеме, до 12.000 денари?
Би замолил некој да информира :)

se javiv da mi zemat poso ne sum tuka mi vikaat deka samo casio imale popust, u koj bwatch ima 50 % na festina?
Ја бев во капитол и ми рекоа дека само денес има 50% попуст и на Фестина. Би требало за сите продавници на би уач да важи тоа.

Можеби веќе и сум пишал на темава, ама имам заборавено. Имам мерак за часовник (автоматик). Имам доста стар Tissot (40 години, ок е презадоволен сум, иако не е ништо посебно) кој ми е спомен и многу внимавам да не го оштетам. Сакам да си купам нов. Знам дека има добри автоматици 20.000++ денари, но мене ме интересира дали кај нас се наоѓа нешто пристојно, да речеме, до 12.000 денари?
Би замолил некој да информира :)
http://www.brandshop.mk/mazi/racni-casovnici/?manufacturer=7

http://www.makedoniko.com/firmi/omega/seiko.shtml

Супер се Касио со EdiFice серијава ... супер дизајн,материјал и бои ... не знам ,едностано се супер,прекрасни .... да се средам некако ,дај Боже ќе си земам два и тоа часовници .... едноставно супер се :P:love:
Овој е доста голем и тежок, малце чудно на почеток ама стварно предобар е.

Овој е доста голем и тежок, малце чудно на почеток ама стварно предобар е.
брат не е важно ,ваков тип ги сакам ,ги гледав на видеа , супер се ,нормална тежина , има се во него , спортски изглед, прекрасна комбинација на бои, изглед ,темна боја на металот , е сега се жалеа неколку шо гледав на видеава дека има лузни од гребење на металот ,се гледаат линии , но тоа си е нормално мислам сепак ... како и да е (y)

Дечки,иам саат златна боја е (не е златен) и го изгребав на ѕид несакајки..остана бела боја нанего и мали вдлабнатини,со што да го полирам или да ја извадам белата боја??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom