Часовници

За casual варијанти т.е. секој ден го имам овој Casio iluminator Tough Solar:

За "поозбилна" варијанта го имам Longines LungoMare:

Часовници ни ми требаат,ни ги сакам многу,многу....
Али сеа у скоро време како идев накај кафич ми падна у око многу јак часовник, 450 денари али бато многу ми се допадна,неможам на нет да најдам таква слика али нешто како овој е...
30hu0qu.jpg

само што овоа дизел тајм што е од по страна го нема и наместо часовите 12,3,6,9 ги има минутите...

Часовници ни ми требаат,ни ги сакам многу,многу....
Али сеа у скоро време како идев накај кафич ми падна у око многу јак часовник, 450 денари али бато многу ми се допадна,неможам на нет да најдам таква слика али нешто како овој е...
30hu0qu.jpg

Кај го виде?

Во Прилеп,али незнам како се викаше,стара чаршија у бижутерија некоја од бижутериите :P

Најискрено да ти кажам, и мене ми фати око саатов. :D
Сеуште барам саат да си купам. Барем цена да не знаеш која му беше и која продавница (името на продавницата) поточно. Да пратам човек да ми провери ако може. :D

Најискрено да ти кажам, и мене ми фати око саатов. :D
Сеуште барам саат да си купам. Барем цена да не знаеш која му беше и која продавница (името на продавницата) поточно. Да пратам човек да ми провери ако може. :D
Цена беше 500 денари,продавница незнам,али земи си слика со тебе од сатот и ќе го најдеш 100%

Сигурно на лето модата ќе биде да се носат вакви часовници .. !
_S_1302189157873.jpg

:D
16577_Mens_G_-_Shock_Watche_Gold_0_6499_big.jpeg

Ги има баш денеска видов во рамстор цената им беше 8900 денари .. ! :D ама нека помине 1 месец на шутка 1000 % ќе ги има за помалку од 200 денари .. ! секако ама фуш роба .. ! :) :D инаку не сум проверил на шутка може и сеа ги има .. ! :) :D

_S_1302189157873.jpg

Ги има баш денеска видов во рамстор цената им беше 8900 денари .. ! :D ама нека помине 1 месец на шутка 1000 % ќе ги има за помалку од 200 денари .. ! секако ама фуш роба .. ! :) :D инаку не сум проверил на шутка може и сеа ги има .. ! :) :D

Ја го чувам мојот од порано , бомбони што имаше во него, жолт е и поголем од овие :D ако сакаш да купиш , понуда по ПП :D

Ги има ли во Скопје часовнициве?

http://www.citizenwatch.com/CUK/Eng...anguage=English&ModelNumber=AT4007-54E&page=1

http://www.citizenwatch.com/CUK/Eng...y=CUK&Language=English&ModelNumber=BL8097-52E

http://www.citizenwatch.com/CUK/Eng...anguage=English&ModelNumber=CA0290-51E&page=1

За било кој часовник некој ако знае дека го има во Скопје нека ми каже! :)

Calibre 8700 и мене ми фати око. :D

Calibre 8700 и мене ми фати око. :D

Друже сите 3 се добри т.е. топ! :D Пак ќе кажам ако некој знае дали има во Скопје некој модел од наведениве часовници нека ме извести. :)

Друже сите 3 се добри т.е. топ! :D Пак ќе кажам ако некој знае дали има во Скопје некој модел од наведениве часовници нека ме извести. :)

Ги бараш како неоригинал, така?

_S_1302189157873.jpg

16577_Mens_G_-_Shock_Watche_Gold_0_6499_big.jpeg

лелее немаш појма одкога барам ваков сат.. само 8900 скапо е многу. :D Ако има негде ефтини пиши по ПП

лелее немаш појма одкога барам ваков сат.. само 8900 скапо е многу. :D Ако има негде ефтини пиши по ПП
И јас барам ама нема ... ! другиот месец ќе глеам да отидам до шутка па таму да видам да не има .. инаку мене не ми треба оргинал онака стилски колку да го носам .. ! :)

И јас барам ама нема ... ! другиот месец ќе глеам да отидам до шутка па таму да видам да не има .. инаку мене не ми треба оргинал онака стилски колку да го носам .. ! :)

исто брат.. еден другар има ама од франција му е земен за 10 евра хаха.. мн се јаки:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom