Часовници

исто брат.. еден другар има ама од франција му е земен за 10 евра хаха.. мн се јаки:D
ќе видам ја ако најдам некаде од нет да порачам ама оргинал не зимам ... многу се скапи .. не ми се дава 100 $ за саат . ! :) :D

sam4407.jpg

sam4407.jpg

ви туши умот се давале толку пари за сат, купете си од нет јас цела колекција имам, овај
g - shock од кина копија ич пари кошта не ти треба оригинал и мн грд е, еве нешто слично на него добра копија
линк 1 линк 2 линк 3 линк 4 линк 5

sam4407.jpg

sam4407.jpg

ви туши умот се давале толку пари за сат, купете си од нет јас цела колекција имам, овај
g - shock од кина копија ич пари кошта не ти треба оригинал и мн грд е, еве нешто слично на него добра копија
линк 1 линк 2 линк 3 линк 4 линк 5

Како може фрее шипинг .. брат имаш купувано од тука ај пиши ми ПП како иде све тоа :D

pa skoro site kinezi bespari isprakjat jas eden kup raboti sum poracal, ako imas ebay smetka preku paypal si plakjas i gotovo
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 01:57 ---
pa skoro site kinezi bespari isprakjat jas eden kup raboti sum poracal, ako imas ebay smetka preku paypal si plakjas i gotovo

Сакам рачни часовници. Јас имам моментално Casio Iluminator. Презадоволен сум.

Продавам часовник CASIO W-S200H Tough solar, користен 5 месеци, сеуште под гаранција, ефтино. Има соларна батерија која се полни на сонце или било кој друг извор на светлина. Во темна просторија екранот се гаси за да штеди енергија се додека не се притисне некое од копчињата или пак се изложи на светлина. Повеке информации и цена на ПП. :)

Помош форумџии!!! Имам касио саат и му цркна батеријата..го однесов на мајстор,му ја смени ама пак сркна...да кажете каде да отидам да видам што како е???
однапред благодарам

Што ќе кажете за овој ? Или препорачајте друг сличен ( ваков чист дизјан ) докај 3000ден.

Го изгребав стаклото од саато, како да ја средам гребаницата а да не купам ново стакло?:/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom