Часовници

шеќер мислам не може да мери, пошто треба примерок од крв да земе. Али пулс, чекори, џипиес у детали мери. Дури може да види и кога си преминал улица од друга страна, е толку е точно.
Па и ќе земе примерок ако треба.

може тоа ќе биде у наредните верзии. Крвна анализа комплет и слично.
Да, на секои 3 месеци крвна слика и ти иде нотификација, намали со свинско ти се качил холестеролот.

шеќер мислам не може да мери, пошто треба примерок од крв да земе. Али пулс, чекори, џипиес у детали мери. Дури може да види и кога си преминал улица од друга страна, е толку е точно. Некои и ЕКГ праат од поскупите.
Уште да знаат и да го читаат тоа ЕКГ :pos:

И да видиш колку е саат служи.
Ама не да ти мери пулс, шеќер у крв, крвен притисок, чекори, калории и какви ти не глупости.
Јас у последен момент се предомислив,толку бев сигурен дека ке купам еден многу скуп Брајтлинг и у продавницата се испишманив,али на памет не ми падна дека точно време ке гледам на него,и сегашниот што го носам Касио у живот не сум го погледнал,само онака на рака да го имам

Јас у последен момент се предомислив,толку бев сигурен дека ке купам еден многу скуп Брајтлинг и у продавницата се испишманив,али на памет не ми падна дека точно време ке гледам на него,и сегашниот што го носам Касио у живот не сум го погледнал,само онака на рака да го имам
И јас го имав тој план, али кога ми кажаа дека треба да го носам цело време за да оди точно, еднаш годишно на "технички преглед" за подмачкуење демек, кое сигурно ќе кошта колку еден кварц на касио со сафирно стакло и никад нема да бидам сигурен дека саатот ќе биде во минутата прецизен, се предомислив.

Плус разбрав дека има кинески копии со ЕТА механизам за 500 евра кои дури и искусен часовничар со многу напор може да открие дека се фалсификат, тогаш па ептен ми се скрши филм.

Ако ти треба тогаш ти треба. Но замарањето постојано да ја полниш батеријата и реалноста можност да те остави на цедило (да се испразни батеријата) го прави за мене неупотреблив за намената. Па лоша видливост на сонце а часовник ти треба баш кога си надвор, итн, итн.
Изгледа не си користел смарт и немаш искуство.

Со едно пунење до 16 дена трае . Што е ? Два дена у месец ви прави проблем ? Па повеќе пати се бричите или сечете нокти,па немате проблем . Секој ден у веце мочате ? Па како не ви стана досадно :LOL: :гомце: Ако идеме по логиката.

Екраните се средени веќе. Јас возам мотор и супер се гледа на на јака светлина од сонце . Единствено лошо е шо се прегреват на топлина кога е надвор преку 30 степени. Од сонце топло,од твое тело шо се потиш,ми има угасено неколку пати оверхитед порака

Треба посебна тема за тие смарт ѓубриња од саати да се отвори,срамота е да тука да се збори за нив.Кој носи саат за да му служи бе хејковци? Часовник се носи од мерак,не за да видиш колку е саат ебаго

Mnogu dobar muabet
Prethodna strana ja delevte milisekundata demek mnogu bile tocni u sporedba a sega se noselo za merak i izgled a ne za kolku e saat, posle fosilite ne gi bivalo za saat, imale samo izgled a trebalo milisekundata da ja pratat

aj dogovorete se zaso se dava 500 evra za casovnik prvo pa vratete se oti ste beter od tie so armani, barem znaat sto sakaat

Mnogu dobar muabet
Prethodna strana ja delevte milisekundata demek mnogu bile tocni u sporedba a sega se noselo za merak i izgled a ne za kolku e saat, posle fosilite ne gi bivalo za saat, imale samo izgled a trebalo milisekundata da ja pratat

aj dogovorete se zaso se dava 500 evra za casovnik prvo pa vratete se oti ste beter od tie so armani, barem znaat sto sakaat
Не го разбирам меракот во мерење притисок и носење саат кошта 500 евра а кој изгледа исто ко и саат од 500 денари.
Автоматски споено мислење:

Изгледа не си користел смарт и немаш искуство.

Со едно пунење до 16 дена трае . Што е ? Два дена у месец ви прави проблем ? Па повеќе пати се бричите или сечете нокти,па немате проблем . Секој ден у веце мочате ? Па како не ви стана досадно :LOL: :гомце: Ако идеме по логиката.

Екраните се средени веќе. Јас возам мотор и супер се гледа на на јака светлина од сонце . Единствено лошо е шо се прегреват на топлина кога е надвор преку 30 степени. Од сонце топло,од твое тело шо се потиш,ми има угасено неколку пати оверхитед порака
И електричната кола ти вели дека со пуна батерија има досег 500 километри, ама стисни ја на автопат со 200 km/h и тие 500 километри за неколку секунди се 250 километри

Не го разбирам меракот во мерење притисок и носење саат кошта 500 евра а кој изгледа исто ко и саат од 500 денари.

a koj e tvojot merak vo muabetot ti? tocnosta do milisekunda a ustvari ne se koristil za vreme? Divanje na kvarcnata tehnologija ili brending? Poso nekoj moze da se divi na merenje pritisok, koordinati i sl a isto taka i brendingot e jako zastapen kako sto e citizen taka e i apple

i? Zaso vaka gledanje od visoko?

obrazlozi zaso bi dal 500 za kvarcen a ne 500 za smart? Oti decata ke go nasledat?

ne gi branam smart, nemam takov bidejki ne nosam casovnici, imam samo eden koj go stavam na raka 3 pati u mesec i obicno e denovi nazad poradi nepravilno smetanje meseci ili vremenski zoni. Ne veruvam da kosta ni 100 evra. :D

C8983F93-0986-4360-BDAA-0FE4D046297F.jpeg

a koj e tvojot merak vo muabetot ti? tocnosta do milisekunda a ustvari ne se koristil za vreme? Divanje na kvarcnata tehnologija ili brending? Poso nekoj moze da se divi na merenje pritisok, koordinati i sl a isto taka i brendingot e jako zastapen kako sto e citizen taka e i apple

i? Zaso vaka gledanje od visoko?

obrazlozi zaso bi dal 500 za kvarcen a ne 500 za smart? Oti decata ke go nasledat?

ne gi branam smart, nemam takov bidejki ne nosam casovnici, imam samo eden koj go stavam na raka 3 pati u mesec i obicno e denovi nazad poradi nepravilno smetanje meseci ili vremenski zoni. Ne veruvam da kosta ni 100 evra. :D

Прегледај го приврзокот 377610
Секој си знае за себе зашто го носи. Јас еве не можам да излезам од дома а да немам часовник на рака, така веќе 17 години.

И го носам заради времето и не заради брендинг.

Мене ми треба кога излегувам од дома саатот да работи и да е точен.

Смартот ми е ко играчка за деца. Да го полнам немам време, работев 4 години во Chest Pain Unit и ЕКГто на смартот не ми користи ниту мене ниту пак за да диагностицирам нешто, заеби ти што пишуваат од тие глупости FDA approved шо ти ја знам. Моите два прста допрени на артеријата ќе ми дадат поточна информација.

Друго имав еден пациент на кардиологија сопственик на мултинационална компанија со обртај од милијарди евра и светски лидер во тој сегмент. Замисли носеше баш смарт ајфон часовник и се понашаше ко мало дете. После дознав дека тој не ја води фирмата и дека ја наследил од татко му али не му дозволил да ја води туку морало менаџери да вработува пошто чоекот по професија бил само син.

По часовникот го знаев тоа без да ми го кажат иако го гледав прв пат.

,Криза јебига :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

електричната кола ти вели дека со пуна батерија има досег 500 километри, ама стисни ја на автопат со 200 km/h и тие 500 километри за неколку секунди се 250 километри
Ме тераш видео да ти снимам за докажување,ама на инает не може да му се докаже.

Дали три дена од максимални 16 ке смалиш на користење целосно . Ќе ти дојде 13 дена да ти е функционален . Поновиве верзии идат сега и на 22 дена трајност со полнење

,Криза јебига :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Ме тераш видео да ти снимам за докажување,ама на инает не може да му се докаже.

Дали три дена од максимални 16 ке смалиш на користење целосно . Ќе ти дојде 13 дена да ти е функционален . Поновиве верзии идат сега и на 22 дена трајност со полнење
Тоа кога е нов, за година дена е друга приказна.

13 дена со чепкање трае батеријата на мојов без проблеми. Блутут нон стоп упален, не го дира, за разлика од телефонов кој ми го троши ако ми е нон стоп упален. Технологијата напредна доста.

Иначе смартвоч им даде но живот на часовнициве. Луѓето пак носат саат, а тоа пре овие саати беше индустрија која идеше у заборав.

смартвоч им даде но живот на часовнициве
Вот си рече убао . Ги фаќа криза овие за саати па почнуваат да пребираат . Па не е точен,па механизам,па види го 3 секунди касни на годишно ниво вааууууу лошо е многу то беее,абе сафир абе дијаманти ..... Ко жена да слушам:pos::pos::pos::pos::pos:

Тоа за милисекунди,не знам шо каснело 3 секунди, ко да те ебам уплаќаат лифчиња 2 минути пред да им почне утакмица и ги фаќа оргазам. Вауууу три секунди се многу важнииии братееее Интер ќе ми почне ајмо да дркамо сега Фестина саат јас имам чоече ме разумешшшшш . Ај да разберам :pos::pos::pos::pos:

Јас имам пуно саати оти монотоно ми е само да го влечам и да се пуљам оти исто гомно гледам секој ден . Па од досада мора да мењам различен саат оти збогтисува да ти е истиот .

Па боље смартвач да имам отколку обичен саат искрено .

Барем музика може да слушам,на тој екран можам да сменам 20 лица на позадини и различни позадини да не гледам исто гомно секоја минута едно исто . Сакам дигитален со анимација,сакам аналоген со слика од внуките итн . Тоа го може обичен саат !? Па не бе .... Важно каснело три секунди у годината . И да правиме споредба електрични коли со смарт вач потрошна стигнавме најново ниво на дебилност . Мислам ајде нема логика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom