Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
верзија на касиово ?![]()
Автоматски споено мислење:
![]()
Имавме дискусија поназад, ама изгледа те мрзело да скролнеш…мене најодвратни ми се овие новиве смарт часовници, као која е поентава на часовников што има иста downgrade-ната функција како уредот што ти е во џеб и кој што треба скоро секојдневно да го полниш.
Toa e Casio Lineage LCW-M170D-1AER, preubav e mislam i ima taa multiband 6 radio funkcija za samo da mesti vreme 6 pati na den, dobar izbor, ja se mislev za istoto ama naracav slicno, LCW-M100TSE-1AJF, seuste cekam za FedEx carinenjeверзија на касиово ?
видов дека е околу 150е шо е супер . Сеа уше 80 евра за шипингToa e Casio Lineage LCW-M170D-1AER, preubav e mislam i ima taa multiband 6 radio funkcija za samo da mesti vreme 6 pati na den, dobar izbor, ja se mislev za istoto ama naracav slicno, LCW-M100TSE-1AJF, seuste cekam za FedEx carinenje![]()
овластен сервис ?Дечки батерија кај може да најдам за Samsung S3 frontier smartwatch а да не е AliExpress?
Ako ti se plaka najdov na ebay lici legit https://www.ebay.co.uk/itm/192702276195Дечки батерија кај може да најдам за Samsung S3 frontier smartwatch а да не е AliExpress?
Механички аутоматик нема да сменам со мини таблет никогаш (па ни тогаш).Со развојот на смарт часовниците,стигнаа до степен шо не можат ни традиционално часовниците аналогни ни па дигитални да извршат функции .
Ме интересира. Веќе ефтини цени има . Дали би лупнале пари на смарт или традиционален часовник ...
Лично јас,на смарт часовник .... Веќе и есенцијален ми стана за работа искрено .
Ме интересира повеќе мислења
mora malku poostro za da naucis. ete sega nauci nesto novo.
Прегледај го приврзокот 375155
falat nekoj brendovi definitivno ama uglavno vaka izgleda...
sve sto ne e tuka i e marka od tipot amani, guci itn ti e 10 nivoa podole zasto koristi relativno losa mehanika u sporedba so ovie. sekoj sto razbira saati ke ti kaze samo ova i nisto drugo...
Дај примери друже.Пред да го купам, убаво се информирав по нет…
Ни еден не е ни приближно блиску по точност до него! И тоа во повеќето параметри..
Буквално во споредба со инструменти како референтни вредности, го избриша подот со извиканиот и дупло поскап Гармин феникс икс 7!
(После тоа испадна дека и други поефтини саати се поточни од фениксот, и останатите гармини.. најголема превара испадна дека е гармин)
И да видиш колку е саат служи.Треба посебна тема за тие смарт ѓубриња од саати да се отвори,срамота е да тука да се збори за нив.Кој носи саат за да му служи бе хејковци? Часовник се носи од мерак,не за да видиш колку е саат ебаго
И да видиш колку е саат служи.
Ама не да ти мери пулс, шеќер у крв, крвен притисок, чекори, калории и какви ти не глупости.