Casi Angeles

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
ај во СРБИЈА да те нема тебе, ќе може така? Немаш никакво право да зборуваш на македонски и тоа за АНгелите

хахаха, ФАЛА ти ЈОВИЦААААААААААААААА за комплиментот!!!!!!
тоа до Керолајн е АНАСТАСИЈА, пејачката, сликани се на Операција Триумф, али нормално згреши, сепак мали се гледаат на сликата, хахахаха
али ФАЛА за КОМПЛИМЕНТОТ чим ме спореди со АНАСТАСИЈА; јахахахахахахаххахахаххахаха

Упс,како можев да не ја забележам мојата омилена пејачка?!(Анастејжа мислам,не Керолај наша)сепак фала на одговорот,поздрав:smir:

агресивност? па и агресивноста е дел од нашата сурова реалност.......што треба да има , само љубов и добрина?
супер серија, и бајка, и тин серија, и мистерии, и ХУМОР

не е веќе интересна..далеку од реалноста

Ни мене оддамна не ми е интересна,онака бзв,боља ми е Серанови:kafe:

Серијава е без тема,некако за внучено мое имат 3 години па можит тој да ја гледат !!хаха со еден збор серијава:tapp:

По десетти пат ке повторм дека ова е најдебилната серија во последно време, не велам дека сме немале подебилни , но не биле насочени кон таа тин и пред-тин популација.Во право е маестро , а А1 се телевизијата која фура со педофилски прилози на своите вести, најголеми сензационалисти се.За жал скоро сите од таа популација ја гледаат серијата и се фанатици.
ТРЕБА ДА СЕ ТРГНЕ ОД ЕТЕРОТ ТАА ПРОКЛЕТИЈА.

pa ti si fanatic, ti treba da se trgnes od eterot!!!!!!!

За тие што ја сакаат серијава, може да гласаат на анкетата (линк подолу во потписот) :tv:
Инаку и резултатите на првите три серии може да ги видите подоле, Ангели е на второ место :)

АНГЕЛИ е најубавата серија во моментов, секој ден со нив е уживање и релаксација во права смисла, иако овие епизоди се доста напнати, само уште 2 месеци до ГОЛЕМИОТ КРАЈ на 1 сезона на Ангелите

малце глупи се ликовите....али добро е да се насмее човек на глупостите на малвина чоек типицава е зверка :):):)

ради Малвина ја глеам серијава....ЅВЕР не виден..... аааааааа и Кристобал е сонце....а другово се се мотаат у круг ... некад напорни се ( за момент се осекам ко кретен што коментирам шпанска серијаза тинејџери):pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom