Epa da bese tolkavo sranje, nemase cela teen populacija da ja gleda serijata!Mora da se priznae deka bese popularna, i deka i onie koi velea deka ne ja gledaat, znaea koi se Mia, Marizza, Manuel, Pablo, Viko....Да, сличен со Млади бунтовници, а Млади бунтовници е исто срање, ама различно пакување.
Девојче, затоа тин популацијата денес ни е сјебана до максимум. Затоа на вести секој 3 ден има: "Избегала од дома со момчето, родителите шокирани" или па "Ново силување во Велешко, полицијата е во потрага по сторителите"Epa da bese tolkavo sranje, nemase cela teen populacija da ja gleda serijata!Mora da se priznae deka bese popularna, i deka i onie koi velea deka ne ja gledaat, znaea koi se Mia, Marizza, Manuel, Pablo, Viko....
Од кај па ти виде дека цела теен популација ја гледа. Ние знаевме кои се Миа, Пабло итн., па затоа не ја гледаме оваа серија, затоа што е глупа копија од Млади Бунтовници...Epa da bese tolkavo sranje, nemase cela teen populacija da ja gleda serijata!Mora da se priznae deka bese popularna, i deka i onie koi velea deka ne ja gledaat, znaea koi se Mia, Marizza, Manuel, Pablo, Viko....
Yea right,гледањето на серии е виновно за таквите феномениДевојче, затоа тин популацијата денес ни е сјебана до максимум. Затоа на вести секој 3 ден има: "Избегала од дома со момчето, родителите шокирани" или па "Ново силување во Велешко, полицијата е во потрага по сторителите"
Najglupa na cel svet,najdegenskaИмам гледано 2 епизоди и сметам дека е најглупата серија што може да се преновира по тв каналите во Македонија:jaj: