Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Od ponedelnik samo na A1 po4nuva angeli!

К

*Каталонец*

Гостин
Значи официјално почнува во Понеделник така ? :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ајде пак научна фантастика ќе глеаме :pos2::pos2:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.030
WTF ?! Мислев заврши тоа срање. For good.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
WTF ?! Мислев заврши тоа срање. For good.
Како бе нема од таа откачување ке ја гледаме 2 сезона со уште над 150 епизоди, па има и трета :) За 4 не верувам да снимат :0

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
A што ви смета јас не знам, кога не ја гледате, а нити па ви треба тој термин, да не го гледате сега тој термин?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.030
A што ви смета јас не знам, кога не ја гледате, а нити па ви треба тој термин, да не го гледате сега тој термин?
Алергичен сум на патетики, Каролинче. Ништо лично, срц.
Се ежам од песните, се ежам од ликовите. Тапа серија. Кој ја гледа од машките, тој е геј! Ха!

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
za site sto ja propustija prvata epizoda kratka sodrzina :

Николас се најде во џунгла барајќи ги Малвина и Кристобал...и Љека се појави од некаде.Благодарение на еден мајмун Николас свати дека Кристобал е бил на тоа место и го зема мајмунот како некоја трага која ќе го одведе до Кристобал.Teen Angels беа на одмор од школото, на плажа и таму почна љубомората меѓу главните улоги гледајќи ги нивните бивши со други.Од исчезнувањето на Сиело до сега тие не пееја,но ветија дека од сега ќе пеат само за неа. Корпорацијата ЦЦ е задолжена да го направи животот невозможен на добрите од историјата и на лице со корпорацијата е Франка.Фелиситас беше киднапирана од нив и принудена да го заземе местото на нејзината роднина Хустина во затворот,и тоа го постигнаа.На крајот на епизодата се појави Сиело во џунглата облечена како невеста.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Лошо, хаотично, без врска беше почетокот, копирале сцвени и идеи од ЛОСТ со пренагкасени фантастични елементи и лоши ефекти, се на се, глупо

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
мене добра ми беше епизодата, само првата од 1сезона беше подобра. ама интересна беше и оваа

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро до мене е работава или преводов по малку скренува???
Касни по едно 5-6 секунди.

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Лошо, хаотично, без врска беше почетокот, копирале сцвени и идеи од ЛОСТ со пренагкасени фантастични елементи и лоши ефекти, се на се, глупо

ne e malku rano za da vikas deka e glupa serijata :tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Глупо реков за епизодата, првтаа, а вторава ми се виде поинтересна освен делот со Сјело и некој што додека збори му излегуваат букви од устата, предебилно како Волшебникот од Оз ми е тој детаљ
А иначе преводот касни

Kajgana Shop

На врв Bottom