CARNER-CAR CORNER

• Креатор на темата Креатор на темата najaaciiusvetuu
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
ja otvotam temva za da vidam vase mislenje okolu ovie shopovi t.e shop vo makedonija koj vo grcija e veke dosta rasprostranet i ima mnogu golema ponuda so mnogu niski ceni ..........

http://carner.car.gr

ova e linkot od grckiot shop

има

и ако сакаш можи да го преземиш

http://www.carner.com.mk/

само страната не е нешто нај нај

или дека нови се.....

Добра им е страната...чиста...едноставна и сите информации се тука. За разликата од грчката нашава е топ.

Цениве малце напуфкани ама то е:)

Бев јас пред некој ден да гледам капчиња и беџови за коли ... прилично се евтини ...

Кога да поминам од таму, секогаш имаат некој муштерија од Косово :toe: толку ли немаат таму дуќани за џиџи-миџи, и овие се ептен арни.

Кога да поминам од таму, секогаш имаат некој муштерија од Косово :toe: толку ли немаат таму дуќани за џиџи-миџи, и овие се ептен арни.

Од косово доаѓаат и кај нас и за мобилни телефони, сервис така да не те чуди :)

Иначе бев во карнер имаат добри работи и најверојатно квалитетни па и цените се такви, нема споредба со кинеските лоу енд ствари што се продаваат на авто пазар и слично :)

јас од карс корнер до сега ги имам купено следниве работи:
-акумулатор WHITE HORSE
-ксенон h4 (дуал ксенон)
-ксенон h2
-обртомер
-навлака за мењач со рачка
-бришачи
-халогенки
- и денес радио за во кола, без цд, само со усб и мемориски слот за сд

освен со првиот ксенон што уште на почетокот му прегоре трафо и тоа двапати истото (и двапати си го сменија, зашто е под гаранција) се друго си функционира одлично и без проблем. акумулаторт втора година работи, има сигнална сијаличка на него за ниво на исправност, цело време е фул исправен, другите работи не ги коментирам, зашто тоа се пасивни стварчиња, ама во секој случај се со подобар квалитет, одколку со оние кинески гомца кои се за џабе пари т.е. евтини... а ако купиш нешто евтино, тоа и ке годобиеш за квалитет, т.е. евтин квалитет... тоа е тоа.. сега за сега сум задоволен...

јас од карс корнер до сега ги имам купено следниве работи:
-акумулатор WHITE HORSE
-ксенон h4 (дуал ксенон)
-ксенон h2
-обртомер
-навлака за мењач со рачка
-бришачи
-халогенки
- и денес радио за во кола, без цд, само со усб и мемориски слот за сд

освен со првиот ксенон што уште на почетокот му прегоре трафо и тоа двапати истото (и двапати си го сменија, зашто е под гаранција) се друго си функционира одлично и без проблем. акумулаторт втора година работи, има сигнална сијаличка на него за ниво на исправност, цело време е фул исправен, другите работи не ги коментирам, зашто тоа се пасивни стварчиња, ама во секој случај се со подобар квалитет, одколку со оние кинески гомца кои се за џабе пари т.е. евтини... а ако купиш нешто евтино, тоа и ке годобиеш за квалитет, т.е. евтин квалитет... тоа е тоа.. сега за сега сум задоволен...

И мене ме интересира колку го зема биксенонот Н4?

И мене ме интересира колку го зема биксенонот Н4?

H4 биксенон колку го зема?

тогаш кога го купив (пред околу 1 година и нешто) 5400 денари... како што реков со 12 месеци гаранција и сами си го монтираат...
--- надополнето: 21 декември 2011 во 10:20 ---
Радиото колку те кошташе?
радиото вчера го купував, а вчера купував еден куп тракаташки... и звучници, и антена и ред други џиџимиџарлии... не сум сигурен точно, ама знам дека беше околу 3300 денари, а имаше уште едно кое им се потрошило, тоа беше 2490 денари... повторно со 12 месеци гаранција е се кај нив...

Штп радифце е тоа? китајско некое ноунејм или неврхрд :D

Штп радифце е тоа? китајско некое ноунејм или неврхрд :D
неврхрд ќе да е... ПИЛОТ!!!:D ма шо ме боли за името... сега ке го избришам тоа и ке пишам дека е панасоник или сони или ватевр... се стига од исто место... се е маде ин чајна и тоа е тоа... чим има гаранција, нем у се секирам.. треба да се стремите да размислувате во тој правец... купуваш продукт со гаранција... ако ти даваат гаранција, нетреба да се секираш за исправноста...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom