Nemozam da prestanam da bidam sekogas tuka za site koga ke im pritrebam...eeee mnogu losa osobina mi e toa..uzivam koga drugite se srekni...obozavam da pravam ater...
ama ne ide vise vaka mora da prestanam...ima nekoi sto go koristat toa i na kraj ja.....ne e bitno ane pak ke istrpi... ama ke se smenam!!!!!!!!
Неможам да престанам да размислувам за некоја ситуација, додека не ја решам.Тоа понекогаш ме оптеретува и сакам да можам мозоков да престане да работи.
Неможам да го сопрам.
Их...Прво не можам а да не седнам на компјутер барем еднаш дневно, ако не седнам осеќам дека нешто ми фали... Не можам без да се јавам некаде на телефон ( поготово на мобилен),и посебно на луѓето што ми значат...Не можам а да не помислам на едното и единствено мое срценце...Или недај боже да не се видам со него...ако не мора барем да се слушнам... И не можам а да останам дома цел ден па макар и да врни...И по најново не можам да учам овие дена за крајните испити...АЈ донт ноу вај...
Не можам од тебе да оздравам сета љубов дур сум жив на тебе ја потрошив..... Бај Тошката...
Nema stop vo pienje koga e veselo drustvo so mene,koga ima yu muzika, koga gledam sreka i radost okolu mene!!! Nema stop vo daruvanjeto ljubov, nema stop vo ideite i planovite za zivot. Nema stop!!!
Ne mozam da prestanam da jadam blago,ne mozam da prestanam da gledam fudbal i kosarka,ne mozam da prestanam da slusam muzika i da gledam filmovi,nemozam da prestanam lesno da se nerviram i ne mozam da prestanam da ja slusam pesnata "Can't stop" od R.H.C.P.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.