Call of Duty: Modern Warfare 2

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
So e rabotava da ne znae nekoj, dobivam nekoj si error koga zavrsuvam so misijata vo sred Washington sto se leta so helikopter pri sto Ramirez najverojatno umira (ne znam so se desava ponataka) Directx encountered a unrecoverable error. Predhodno se si bese ok nikakvi problemi nisto...a inace torentot/ripot/ whatever e od Skidrow.
Инсталирај DirectX од поново ваљда.. И види таму, среди, земи најнови драјвери за графичката..

H

-HRO

Гостин
Ја свртев по 2 дена играње. 7 саата траеше авантурата. Сега, импресии.

Подобра игра од оваа неам играно одкоа знам за себе. Едноставно нема нешто што и фали, или што би променил. Се си е на место. Графика, звук, гејмплеј, детали, приказна, се, се, се си е на место. Мисиите се одлично осмислени, оружјата се феноменални, и ме изненадија, едноставно играва има премногу features, и нема шанси да ти се здосади, колку и да ја играш. Ги надмина моите очекувања. Activision секогаш се добри у она што го праат, така и овој пат. Одлична игра. И давам 100/10, ама баш стотка. Слушнав некои кажа приказната била глупа и несватлива. Нема врска. Едноставно следите докази кои би помогнале за наоѓањето на Макаров во различни земји од светот. Појасно, здравје. Исто слушав дека синглплеерот бил краток. И ова нема врска. Ако вие брзате да ја свртите и пуцате само, и глеате побрзо да ја поминете мисијата, нормално ќе ви се види кратка. Јас си играв полека(полека но сигурно) ,си влагав у филмови, внимавав да не бидам погоден. Не е интересно да брзате. I expirience it. You don't.:wink: Can't wait for CoD 7. Дефинитивно вредеше секој симнат бајт, и потрошеното време, зашо дечките од Activision и Infinity Ward дефинитивно ни „пружија“ одлично искуство. Thank you. Keep up the good work.
100% Agree! :helou:
Значи со овој пост ми ги извади сите зборови од уста :D

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
So 1.075 фиксот апдејт три на павароз, од рзкинг блогот.. ми јавува фејелд то џоин стим лоби... изгледа толку беше засега со играње гага.. ке видиме нов фикс за скоро си викам..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
So 1.075 фиксот апдејт три на павароз, од рзкинг блогот.. ми јавува фејелд то џоин стим лоби... изгледа толку беше засега со играње гага.. ке видиме нов фикс за скоро си викам..
Ја си играм без проблеми веќе подолго време, само, ќе ми извините, од милион пачеви/кракови/фиксови што ги имам во компјутер, ни сам незнам кој пач го користам:toe:

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Не го ставајте patch 3 , терајте си со patch 2, јас немам гајле уште (барем во team deathmatch, mercenary team deathmatch и free for all, за другите модови не сум пробал :) ).

Член од
20 март 2009
Мислења
43
Поени од реакции
0
decki moze da mi pomognete koga ke uklucam multiplayer mi lupa erori ko nenormalno a single player mi e najnormalno si igram:uvo:

Член од
20 март 2009
Мислења
43
Поени од реакции
0
Па толе,дај скрин шот,слика нешто стави или објасни убаво по која постапка идеш и ти се случува ова.:tapp:
abe pa nemoze mi se ukocuva pcto togas mozam samo da ti kazam po koja postapka idam na iconata mw2 multiplayer pa mi vika dali sakam vo safe mode ja idam no i posle pocnuvaat erorite i se ukocuva pcto

Член од
25 мај 2009
Мислења
56
Поени од реакции
1
Imam eden problem so mw2!
koga ke ja pustam igrata sve najnormalno ke izigram 1 ili 2 partii 3 max!
i posle mi vika: there is a new playlist update... Downloading update now!
vika posle: connecting to iwnet complete
connecting to steam (ili taka neso) complete
posle: fetching playlist i posle nejke go ostaviv 5 min pak nejke pomos???:toe::toe::toe:

fala odnapred!!!

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
има ли фикс за cannot connect to IWNet?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Со задоцнување од 3 месеци. Ете тоа е, сега дојде на ред играва.

Да ти ибам, *тит* *бип* *цензура* *фиу* и се Макаров. Макарони ќе те направам.

Ако во нешто успева играта, тоа е да создади омраза кај играчот кон виртуелниот непријател.
Тоа нормално го има во скоро сите игри. Во CoD 4 ова беше поистакнато, Ал Асад му свирна на Ал Фулани и го гледаш тоа од прво лице, што е плус поен за играта (да успее да создаде омраза).

Ама овде, ефектот два пати појак. Не секоја игра успева да го направи тоа.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Stimulus Package нов пач кој што содржи 5 нови мапи во него, треба да биде интересно, ова најпрво ке може да се превземе од х бокс лајв а можеби одма и за РС и РЅ

Kajgana Shop

На врв Bottom