Ја свртев по 2 дена играње. 7 саата траеше авантурата. Сега, импресии.
Подобра игра од оваа неам играно одкоа знам за себе. Едноставно нема нешто што и фали, или што би променил. Се си е на место. Графика, звук, гејмплеј, детали, приказна, се, се, се си е на место. Мисиите се одлично осмислени, оружјата се феноменални, и ме изненадија, едноставно играва има премногу features, и нема шанси да ти се здосади, колку и да ја играш. Ги надмина моите очекувања. Activision секогаш се добри у она што го праат, така и овој пат. Одлична игра. И давам 100/10, ама баш стотка. Слушнав некои кажа приказната била глупа и несватлива. Нема врска. Едноставно следите докази кои би помогнале за наоѓањето на Макаров во различни земји од светот. Појасно, здравје. Исто слушав дека синглплеерот бил краток. И ова нема врска. Ако вие брзате да ја свртите и пуцате само, и глеате побрзо да ја поминете мисијата, нормално ќе ви се види кратка. Јас си играв полека(полека но сигурно) ,си влагав у филмови, внимавав да не бидам погоден. Не е интересно да брзате. I expirience it. You don't.:wink: Can't wait for CoD 7. Дефинитивно вредеше секој симнат бајт, и потрошеното време, зашо дечките од Activision и Infinity Ward дефинитивно ни „пружија“ одлично искуство. Thank you. Keep up the good work.