Call of Duty: Modern Warfare 2

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Леле играва :vozbud:
Има да фуче на нет :)

Нешто понов трилер,,,туку ги барам IGN клипчињата во кое имааат многу добри предпоставки како ке изгледа играта....едвај чекам да излезе да кренам раце од Combat Arms :helou:

Не ми се свиѓа тарајлерот многу.Ама и од сликите гледам дека е како 24 серијата.Моја претпоставка:Војна во Африка направена од Закаев,востанија и терористички акции направени во Русија,закани за терористички напади во САД.

World at war ме разочара, втора светска војна ми се здосади ептен... кеф дека се решиле за modern warfare... :O

Да знајте како ми се плаќа да ја имам оваа оригинал.Ама да имав пари.30 долари е (1500) денари.Ако соберам ќе ја купам.

Која акција човеку.Уште малце ми треба да ја нарачам оригинал уште ногу ног малце.

Неможам да верувам.Пред два дена беше 30 долари играта,вчера беше 60 и сега е 60.А сигурно би достигнала цена и до 150-200 долари.

Неможам да верувам.Пред два дена беше 30 долари играта,вчера беше 60 и сега е 60.А сигурно би достигнала цена и до 150-200 долари.

Ај што спамираш безвезе.

Ама се читаш ли што пишуваш?
Не знам кој те тера да ги пишуваш постовиве, ама, ептен ти се исфорсирани и без никаква поента.

Интересно видео, по кое следи и интересна и одлична игра. приметив нешто дека нашиот добар Sgt.Soap McTawish stanal Captain.
Ај да се надеваме нема да бара нешо премногу играва, до сеа неам видено конфигурација некаква шо ќе има, аи не верувам дека е прикажана некаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom