Call of Duty: Modern Warfare 2

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Слушај ми го зборов: 9600GT ќе бара играва...Ако не и повеќе...

Неможам да верувам.Пред два дена беше 30 долари играта,вчера беше 60 и сега е 60.А сигурно би достигнала цена и до 150-200 долари.

ЛОЛ! Пост на годината :vozbud::vozbud::vozbud:

Слушај ми го зборов: 9600GT ќе бара играва...Ако не и повеќе...

Наводно од инфинитивард како и да се викаше комапнијата дале изјава дека играва нема да бара нешто појака конфигурација и дека на сите што им ја пуштало 4ката и 5ката за оваа ќе немале проблем.

Којзнае што чудо од машина ке бара играва... се надевам дека ке можам да ја играм.Не сум некое гејмериште али кога стануе збор за COD неможам да одолеам :helou:

За оваа и за Assasin's Creed 2 едноставно кажано ке ме фати криза ке поцркам не ми се чека:)И сум ветил дека пц-во ке го појачам само за да можам да ја играм како што треба:)Играва според гејм-плејот е ОДЛИЧНА и мислам дека ке достигне меѓу најдобрите 10 игри за 2009:smir::vozbud:

Искочи ново видео од COD: MW2 Multiplayer, еве ви линк. Бидејќи неможев да го видам видеото што го напиша Марко414, се извинувам доколку го пратив истово

Искочи ново видео од COD: MW2 Multiplayer, еве ви линк. Бидејќи неможев да го видам видеото што го напиша Марко414, се извинувам доколку го пратив истово

Истото е

Ова е одлично.Activision никогаш не греши.

Ми се свиѓа што ке можеш да го фрлаш ножот кон противникот(погледнете во последните секунди од видеото)

Што машина ке бара ова чудо?

Повелете успеав ова да го најдам снимкава малце не е ок:tapp:,али ипак нема друго Live Гејмплеј е:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom