MasteR_#0
Addict
- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 3.154
- Поени од реакции
- 879
Фала само треба да го download и инсталирам ?![]()
Да

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
битно е дали првичната инсталација е skidrow или нешто друго или ?ДаТ.е. нема инсталирање само копираш фајловите од .rar фајлот до фолдерот кај што си ја инсталирал играта, местиш име преку alteriw.net_configure.exe, и палиш iw4mp.exe и плешаш.
битно е дали првичната инсталација е skidrow или нешто друго или ?
Нема инсталирање мислам ова е само мултиплеер рип. Го отпакуваш и играш![]()
decki pomagajte kako da ja instaliram epten se iznervirav eve sto mi izleguva sto da pravam so ovie probav so daemon nejke probas u vinzip se ispolnuva do 100% i si stoi taka ako ja izgasis mora se od pocetok.blagodaram odnapred.Прегледај го приврзокот 40357
ништо пробав и така 2 часа се естрахираше и ми кажа дека дискот е коруптед.ке ја извадам скидров од замунда.
Изгледа им стигнало некое писмо од Activi$ion со коешто бараат да ги изгасат серверите перманенто. Е сега тоа што ме чуди е, што правеле Activi$ion овие година и пол? aIW постои од мај 2010 (не ме фаќајте за збор за месецот, али беше прва половина 2010 тоа сум сигурен), не од прошлиот месец.
Activision treba da gi vraboti deckite sto rabotea na alterIWNet da rabotat barem na pc verzijata od narednata COD![]()
Абе гледам на аренабг има крак за 3-ката да се игра онлајн!!! Пробал некој?