Call of Duty: Ghosts

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво момци, дали некој има ваков проблем ?

Ме искина играва значи, 1 недела се мачам да ја средам и уште не сум ја ни уклучил. Досега 2 пати ја симнав, ја инсталирав, и пак истиов проблем..
чаре?

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    392,1 KB · Прегледи: 37
Кај мене на лаптоп, наместив во Configure Switchable Graphics на High Perfomance да ми биде играта и се опраи проблемот. Пробај, може и тебе ќе ти заврши работа тоа. :)

Каде да го најдам тоа? Пошто јас неможам ни да ја уклучам играта :( ко ке ја уклучам се јавува ова значи ни во менито на играта немам дојдено :(

Кај мене на лаптоп, наместив во Configure Switchable Graphics на High Perfomance да ми биде играта и се опраи проблемот. Пробај, може и тебе ќе ти заврши работа тоа. :)

А што графичка имаш на лаптопот!

Две графички имаш во лаптопот:гик:?

Јас ја имам истата но не ми ја уклуча дали може да значи дека не подржува директ икс 11.

Препоставувам зборуваш за HD 3000 дека имаш иста како мојата. Не поддржува графичката DX11.

Препоставувам зборуваш за HD 3000 дека имаш иста како мојата. Не поддржува графичката DX11.

Да само Хд 3000,тогаш зошто не ми ја отвара а кај тебе си ја уклучил.
втората графичка вградена ти е или некако на друг начин ја имаш уштекано.

Да само Хд 3000,тогаш зошто не ми ја отвара а кај тебе си ја уклучил.
втората графичка вградена ти е или некако на друг начин ја имаш уштекано.

Таков е лаптопот, со една интегрирана и една дедицирана, фабрички така е произведен.

Call Of Duty Ghosts couldn't write a file. The hard drive is probably full .

na C 85 gb free , na D 68 gb free .

Да не направив нешто грешка ? Од кракот сите 4 фајла им направив Copy and Replace во Progra Files каде е играта фолдерот.

Не ги селектирав тие пред финиш инсталацијата . run ... имаше 4 квадратчиња , инсталации ли беа некои , не заприметив баш.

Десен клик , Run as Administrator :)

Нека почне патувањетооооо :vozbud:

Koлку гига е сетапот на играва?
Сакам да ја спуштам ама многу ми се гледа 20+ гига, не дека немам простор и интернет сообраќај ама да не чекам за џабе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom