Call of Duty: Ghosts

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Кој хејт човече... и тоа на основа на тизер...

Мене баш ми е интересен серијалов ради приказната, нешто шо во другите пуцачини е скоро изоставено а I.W. тешко дека ќе разочараат на тој план .

Кој хејт човече... и тоа на основа на тизер...

Мене баш ми е интересен серијалов ради приказната, нешто шо во другите пуцачини е скоро изоставено а I.W. тешко дека ќе разочараат на тој план .
Тешко дека НЕМА да разочараат :)
Секое продолжение е 95% исто и само прават маркетиншки трикови и лажен hype и пак сите фанбојчиња зимаат оригиналче because oh well our parents are rich.
Додека има овци ке има и волна :icon_mrgr:

Тоа што EA го искористи за Crysis3 сега и Infinity го вградува во Ghosts. Ова е за почит но сега со ова ќе бара нови енџини на компјутерите кои само новите графички карти на Nvidia ги подржуваат.

Тоа што EA го искористи за Crysis3 сега и Infinity го вградува во Ghosts. Ова е за почит но сега со ова ќе бара нови енџини на компјутерите кои само новите графички карти на Nvidia ги подржуваат.

Обавезно.

Скоро сите овие техники и све остало се дел од Cry Engine 2, (и не само тој) енџин на којшто е базирана Crysis, игра од пред 7 години (!) и пак подобро изгледа од новиов енџин за Ghosts.
Башка викаат дека MW3 била state of the art пред 2 години?

5c90a676_NOT-SURE-IF-TROLL-OR-JUST-VERY-STUPID-28n129949820776029.jpeg

А за приказната ќе видиме. Не ме сфаќајте погрешно дека ја хејтам играва уште на старт, сакам да успеат со Ghosts ама послем глупиве пресови стварно не знам што да мислам веќе.

Убаво рече тој од тие што ја прават во линкот погоре. Не ни е битна графиката колку гемплејот и гледаат и за корисниците што имаат компјутери од средна класа да им фати и да имаат 60 фпс што е оптимално за добра игра без лагови и срања и затоа се слагам со нив. Гледаат више дека застарува сето тоа и одат чекор напред зошто ако не извадат нов енџин ќе изгубат многу пари.

Трејарх отидоа у иднинава, овие у вселената(пореално делуваат вториве).
Што беше толку тешко да се „тепаме“ ко „нормални“ луѓе на земјата?

Трејарх отидоа у иднинава, овие у вселената(пореално делуваат вториве).
Што беше толку тешко да се „тепаме“ ко „нормални“ луѓе на земјата?

zatupe vise mw 1,2,3 treba nesto da se smeni

Имав прилика да ја видам играва на Gamescom... Истото срање како и претходните веќе 5 години. "Новиот енџин" е сеуште послаб дури и од Frostbite 1.5 (Bad Company 2). Така да, не се надевајте на нешто ново и овојпат.

Имав прилика да ја видам играва на Gamescom... Истото срање како и претходните веќе 5 години. "Новиот енџин" е сеуште послаб дури и од Frostbite 1.5 (Bad Company 2). Така да, не се надевајте на нешто ново и овојпат.

Јас уопште не ја рачунам после ова: (само уште да зберам пари за играва, некад :D)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom