Call of Duty: Black Ops

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Пробај ја "Five" стазата, ептен е добра.
Абе на неа неможам да најдам каде се уклучува струјата, на другава најодв и + се качувам горе во спочето за 5000 поени појачувам пушка максимално.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Ја играм на Ветеран и е многу тешка и има многу пукање.
Застанав на првата мисија во Виетнам и неможам да ја поминам :)
Само тука не ја избалансирале убаво 30-пати ме убија !!! :)

psycho.O

Psy-Виолинист.
Член од
26 декември 2008
Мислења
11
Поени од реакции
1
Од моја гледна точка, играва е феил во споредба со MWII. Некои американци што дадоа 60$ за да ја купат, викаат дека се многу разочарани. Некои пак ја сакаат. Инаку, кај што сум сместен во фамилијава, имаат иксбокс и се пукаме Halo: Reach, со синот на фамилијава, секој ден. Е тоа ти е бесна игра. Исто така и MWII е добра. :smir:

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Од моја гледна точка, играва е феил во споредба со MWII. Некои американци што дадоа 60$ за да ја купат, викаат дека се многу разочарани. Некои пак ја сакаат. Инаку, кај што сум сместен во фамилијава, имаат иксбокс и се пукаме Halo: Reach, со синот на фамилијава, секој ден. Е тоа ти е бесна игра. Исто така и MWII е добра. :smir:
А ти си ја играл па си донел заклучок од гемплеј и остали ствари дека е фејл? Секогаш ќе има некои задоволни , некои разочарани, така беше и за MW2 и за WaW. Пробај ја играта првин, после самиот донеси заклучок.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
ја играл некој играва на конзола? гледав гејмплеј на јутуб па да ве прашам што е различно у theater mode и што е auto aim. У пц верзијата незнам дали има

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
За theater mode не знам дека уште не ми стигнала (препорака кога ќе ја земаш, не ја нарачувај ќе чекаш 3 недели, како човек земи си ја за 600ден повеќе), а ауто аим го има на сите ФПС игри за конзоли. Веројатно си ја играл Килзоне 2 но сепак можеби не си забележал ама при нанишување има мала помош. Ауто аим е главно присутен во сингл плеерот и зомби модот, присутен е и во мултиплеер но е многу не забележлив. Пример на зомбис кога ќе нанишаниш 5см десно од зомбито нишанот сам ти оди кон телото. За мултиплеерот е некаде на 1-2см помошта. Се разбира можеш да го исклучиш ауто аимот но тогаш би ти било многу потешко бидејќи сите други имаат. Ако си ја играл Red Dead Redemption тогаш не мисли дека е ауто аимот е како во таа игра, таму да нанишаниш 3 метри подалеку од некој човек нишанот пак излегува на неговото тело. :)

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
А ти си ја играл па си донел заклучок од гемплеј и остали ствари дека е фејл? Секогаш ќе има некои задоволни , некои разочарани, така беше и за MW2 и за WaW. Пробај ја играта првин, после самиот донеси заклучок.
се сеќавате на млекарчето што го истепа sидот оти не го бендиса modern warfare 2 :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ако ПРДНИШ пред сите околу тебе и викниш гласно HEAD SHOT!!! Тогаш си прав зависник од Call of Duty.

I'm

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ja svrtiv so se veli istoto e ovie igri najmnogu mi se dopagjaat sekogas se ubavi e sega ima mnogu nasilstvo vo niv ,

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Да не знаете дали има Update 2 за играва од SKIDROW??

Kajgana Shop

На врв Bottom