Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Фала за одговорот.
На AlterIW можеше и Black Ops и спремаа бета за MW3. Но ги затворија пред некој месец. :(
знам дека го затворија штета што пц гејмерите не може да искусат блек опс мултиплеер без да ја купат оригинал. Мене блекопс ми е безконкуренција омилена КоД до сега, добро избалансирана, ок мапи и многу добри kill streaks, уште не ми е здосадена за разлика од mw3 ...

Фала. :)

знам дека го затворија штета што пц гејмерите не може да искусат блек опс мултиплеер без да ја купат оригинал. Мене блекопс ми е безконкуренција омилена КоД до сега, добро избалансирана, ок мапи и многу добри kill streaks, уште не ми е здосадена за разлика од mw3 ...
Да, ВО имаше најдобар мултиплеер, најдобра приказна...и мене ми беше омилена. Со AlterIW ги играв и CoD 4 и MW 2, ама најдолго играв на ВО. Супер игра.
Многу ме интересира да ги видам новите можности за MP во ВО II.

Фала. :)

Да, ВО имаше најдобар мултиплеер, најдобра приказна...и мене ми беше омилена. Со AlterIW ги играв и CoD 4 и MW 2, ама најдолго играв на ВО. Супер игра.
Многу ме интересира да ги видам новите можности за MP во ВО II.
плус што ми се бендиса за БО е тоа што ја немаше онаа глупоста quick scope, тоа според мене е најголемата грешка во КоД франшизата.. Поглупаво нешто здравје, наменето за 10 годишни копиљаци да се палат.....

dY0l8.jpg

Најверојатно оваа слика е од гејмплејот на Call of Duty: Black Ops 2 (се работи за шпекулација), оружјето изгледа е XM8...

day 1 for me :) igrata izgleda odlicno , se nadevam na podobar multiplayer i normalno ZOMBIES! :)
--- надополнето: 3 мај 2012 во 15:54 ---
Дали некој знае дали Call of Duty: Black Ops 2 ќе поддржува DirectX 10 или 11???
11 definitivno,potvrdija

day 1 for me :) igrata izgleda odlicno , se nadevam na podobar multiplayer i normalno ZOMBIES! :)
--- надополнето: 3 мај 2012 во 15:54 ---

11 definitivno,potvrdija
Фала што ми кажа, ако не си го видел мојот претходен пост, јас веќе најдов

плус што ми се бендиса за БО е тоа што ја немаше онаа глупоста quick scope, тоа според мене е најголемата грешка во КоД франшизата.. Поглупаво нешто здравје, наменето за 10 годишни копиљаци да се палат.....
Знам... на другите игри но го имав искусено тоа со малите ама на MW2... леле...не можев да ја играм...сите само пиштат нешто по микрофони...тоа најповеќе ме фрустрираше...
Black Ops беше супер и секогаш можев да најдам добри сервери на АlterIW. Е, да можев уште еден ден да играм Free for All на Nuketown... :P

CoD2 мултиплеер закон.
се друго маде во боја.
п.с да не и имавте играно на серверот на mkdclan на времето.
ако имавте тогаш никот мој би требало да ви асоцира на нешто.
41381_100000041682096_6698_n.jpg
аха, CoD2 > All . Игравме по цел ден на МКД КЛАН серверот ,мислам дека бев под ник Mrki или Cowboy, сум заборавил :D

Дали има сега некој начин за да се игра мулти преки пиратска верзија од Call Of Duty Black Ops ?

Не бе нема да биде добра, сите изданија се одлични од играва, а тоа што ја споредувате со BF e глупост, тоа се две различни игри со различни сценарија и приказни. Иначе се претпоставуваше дека ќе има 2ка од Блек Опс уште пред 5-6 месеци.(y)
znaci spored tebe ne treba niedna igra so druga da sporeduvame, i dvete se FPS, mislam deka toa e dovolno pricina da gi sporedam,jas ne ocekuvam nisto od ovaa igra, pa sto ako sum pirat, koga bi imal poishe finansii bi kupuval originali, no nikogash ne bi ja kupil ovaa

Call of Duty: Black Ops II (PC)
669290_261484.jpg

Release Date: Nov 13, 2012

Играта уште не е излезена, а можда и нема да излезе (се бидува..може и да ја откажат) а тема и отворивте.. а некои и ја свртеа..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pos:

znaci spored tebe ne treba niedna igra so druga da sporeduvame, i dvete se FPS, mislam deka toa e dovolno pricina da gi sporedam,jas ne ocekuvam nisto od ovaa igra, pa sto ako sum pirat, koga bi imal poishe finansii bi kupuval originali, no nikogash ne bi ja kupil ovaa

Друже CoD е најпродавана игра во цел свет, сите гледам јадат трици на јутјуб дека е грда па се буткаат за да ја земат, искрено освен BF која друга игра може да и парира на CoD ?

Добро ај не споредувајте BF и CoD. Во CoD може да играш како Lone wolf и да тепаш све живо и диво на мапа 2 на 2 ама во BF ако ти е битен скорот, дали си дал хедшат или не, а не ти е битен тимот како целост тогаш нема шанси да победите во партија.
Две различни игри се, со различна тактика, пристап и све, и двете си имаат посебен шмек, е сега тоа што Activi$ion го искористи CoD за правење пари и од продолжение во продолжение не личи на CoD е друга тема. Затоа кога и да играм MP или ја играм 4-та или понекогаш MW2.

Што се деси со Call of Duty серијалите? Значит воопшто на сите игри кампањата е во иднина... нови технологии едно друго... а во BO II дури и коњ јаваш во иднина O.o Во Black Ops ми се свиѓаше графиката, беше мн. поразлично направена од другите Call of Duty како на пример Modern Warfare...3-те серијали на Modern Warfare беа истата игра потполно... само различна кампања. Мое лично мислење за играва е дека ќе биде Bull Shit, али тоа никој не го знае уште :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom