Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе доста коментирате дека е лоша, небаре вие ја купувате оригинал од продавница со цена од 50 евра па да бидете разочарани, сите игри ги симнуваме од торент и уште кењаме :tapp:

Ама не сме само ние " пиратите " што се жалиме. И тие што даваат по 50 евра само јадат гомна цела година и кога ќе излезе станува најпродавана игра во историјата.

Мене СоD ми е една од омилените серијали и ќе ги играм се додека прават нови игри.

Ги сакам и ВF игрите, но CoD oтсекогаш ( за мене ) биле подобри. тие шо се жалат дека CoD воопшто не е реална, се сложувам. Ако сакам да играм нешто реално ќе ја играм Arma. Ама кај сакаш провери секоја CoD има продадено повеќе копии од Arma или од кој било друг воен симулатор.

Значи, секоја година кога ќе најават нова СоD, во мода е да ја мразат сите, а кога ќе излезе некаде во Ноември, луѓето се тепаат кој да ја купи попрв.

Некој ја прочита статијата што ја линкував? Ако се што пишува таму е вистина ( а сигурно е бидејќи GS интервјуираше некој од главните дизајнери ), CoD ќе направи голем чекор и во кампањата и во МР.

Чекам да дојде Ноември и постојано ќе бидам по торенти за да ја симнам меѓу првите. Јас го признавам тоа, а очигледно многу од светот не признава. Ама и тие ќе ја чекаат. :P

Дали некој знае дали Call of Duty: Black Ops 2 ќе поддржува DirectX 10 или 11???

Ќе залемат на Black Ops футуристички авиони,хеликоптери,роботи и пушки со електрично полнење и воала нова игра.

Ама не сме само ние " пиратите " што се жалиме. И тие што даваат по 50 евра само јадат гомна цела година и кога ќе излезе станува најпродавана игра во историјата.

Мене СоD ми е една од омилените серијали и ќе ги играм се додека прават нови игри.

Ги сакам и ВF игрите, но CoD oтсекогаш ( за мене ) биле подобри. тие шо се жалат дека CoD воопшто не е реална, се сложувам. Ако сакам да играм нешто реално ќе ја играм Arma. Ама кај сакаш провери секоја CoD има продадено повеќе копии од Arma или од кој било друг воен симулатор.

Значи, секоја година кога ќе најават нова СоD, во мода е да ја мразат сите, а кога ќе излезе некаде во Ноември, луѓето се тепаат кој да ја купи попрв.

Некој ја прочита статијата што ја линкував? Ако се што пишува таму е вистина ( а сигурно е бидејќи GS интервјуираше некој од главните дизајнери ), CoD ќе направи голем чекор и во кампањата и во МР.

Чекам да дојде Ноември и постојано ќе бидам по торенти за да ја симнам меѓу првите. Јас го признавам тоа, а очигледно многу од светот не признава. Ама и тие ќе ја чекаат. :P

True Story :)

Само нека не имитираат филм, друго се им е простено.
Воена игра, пукачка игра, Американци против Руси и останати клишеа... не ми е гајле. Имитирање на филм - неприфатливо.

CoD2 мултиплеер закон.
се друго маде во боја.
п.с да не и имавте играно на серверот на mkdclan на времето.
ако имавте тогаш никот мој би требало да ви асоцира на нешто.
41381_100000041682096_6698_n.jpg

Едвај чекам да излезе веќе ми здосади мултиплеерот на mw3 најлошата до сега, најбрзо здосади...

Едвај чекам да излезе веќе ми здосади мултиплеерот на mw3 најлошата до сега, најбрзо здосади...
Од торенти ја имаше симнато или оргинал?
Ако е од торенти, можи да ми кажеш како играше МР?
Откако го затворија Aleteriw.net немам играно...

Од торенти ја имаше симнато или оргинал?
Ако е од торенти, можи да ми кажеш како играше МР?
Откако го затворија Aleteriw.net немам играно...
играм на хбох лајв иначе нели alter iw можеше само за мw2?

Фала за одговорот.
На AlterIW можеше и Black Ops и спремаа бета за MW3. Но ги затворија пред некој месец. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom