Е то и мене ме интересира, ќе прошарам малку низ интернет па ако најдам решение ќе го ставам тука.. поззНачин да се пренасочи печатењето наместо на конзола во некој фајл или стринг... (првото прашање)
Постои редирекција на default излезот да не биде системскиот односно конзолата туку некој фајл. Е сега како беше...tnx работи
Начин да се пренасочи печатењето наместо на конзола во некој фајл или стринг... (првото прашање)
#include <cstdlib>
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
system("copy > c:\\skrstevsky.txt");
system("PAUSE");
return EXIT_SUCCESS;
}
Може ли да прашам овде дали има некој што кога ќе имам испит за Ц++, да ми даде негов скајп и да ми помогне околу решавање на ваквите задачи??? Плииииссссссс. Пишете ми пп.
hehehe jas ke polagam za 2 nedeliМоже ли да прашам овде дали има некој што кога ќе имам испит за Ц++, да ми даде негов скајп и да ми помогне околу решавање на ваквите задачи??? Плииииссссссс. Пишете ми пп.
Како што знаеш, се наоѓаш на форум. Имаш тема овде за решавање на кратки програми, тема тука за конкретни прашања за C/C++. Заеби ППа, пиши овде. We are strongМоже ли да прашам овде дали има некој што кога ќе имам испит за Ц++, да ми даде негов скајп и да ми помогне околу решавање на ваквите задачи??? Плииииссссссс. Пишете ми пп.
Хехе, мислам дека поверојатно би било дека ќе најдиш да ти одговори некој на форум кој има 15000 членови, отколку да чекаш некој да дојди онлајн на месинџер ( прашање е дали ќе дојди кога ќе ти треба ) ....Е баш ти благаодам, прашањето ми беше доколку ја пишам тука, а нема никој на форум нема ништо да направам. друго е на пример на скајп да ве најдам или на месинџер?