Tzeentch
Дискретен Херој
Збирајте багра и трк протест пред најблиската Бурманска амбасада.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сакав да пишам и ја вчера за ова.. ама изгледа оваа вест не стигнала до подрумите така да не се информирани... ама затоа кога има вакви вести каде што муслиманите се „тероризирани“ или „угнетувани“ тогаш одма се дознава.После смилковско езеро матер би му поебал на било кој вехабист за најмала провокација!
А ти кумановец што не отвориш тема за христијаните во Египет или за Иран како се третираат другите вери!?
Донеси ја ти, се до тогаш овие остануваат на снага.
--- надополнето: 13 јули 2012 во 21:53 ---
Оти бе , па и таму ќе биде добро , тие работи што ги читам за Бурма , гору долу и тука се случувале порано. Ќе биде и таму еднаквост еден ден.
малку тешко дека ке има еднаквост се додека постојат луѓе и нелуѓе
Лепо од тебе што сте признали , всушност кој е бил агресорот во западна македонија се знае - балисти заедно со фашисти(бугари) кои дејстувале од двете страни ...Донеси ја ти, се до тогаш овие остануваат на снага.
--- надополнето: 13 јули 2012 во 21:53 ---
Оти бе , па и таму ќе биде добро , тие работи што ги читам за Бурма , гору долу и тука се случувале порано. Ќе биде и таму еднаквост еден ден.
За кого како момче за кого како, за некого полоша за некого подобра.Ситуацијата во Бурма е се полоша и полоша
http://www.islamski-centar.org/web/...:2012-07-13-12-12-12&catid=37:vesti&Itemid=82
За кого како момче за кого како, за некого полоша за некого подобра.
Неколку иљади брадоњи помалку се одбра вест не заебавај.
Stvarno si mislim dali ste vie luge ili sto ste ... da se raduvate na necije ubistvo to e nevideno zalosno ... nemam zborovi da ve opisuvam ...
Kazuvate vie ne go osudivte ubistvoto kaj smilkovci(iako ne e tocno toa) .. pa ok ne go osuduvajte ovo ni vie .. no da se raduvate toa mozete samo vie .. luge bez nimalo custva ... sekoja cest ...
Stvarno si mislim dali ste vie luge ili sto ste ... da se raduvate na necije ubistvo to e nevideno zalosno ... nemam zborovi da ve opisuvam ...
Kazuvate vie ne go osudivte ubistvoto kaj smilkovci(iako ne e tocno toa) .. pa ok ne go osuduvajte ovo ni vie .. no da se raduvate toa mozete samo vie .. luge bez nimalo custva ... sekoja cest ...
Овие не се луѓе, овие се вампири жедни за човечка крв. Хуманото во нив одамна изумрело, за жал.
Не момче ти си во голема заблуда, тоа не се луѓе тоест не ни гледаме како на човечки суштества кон муслиманите. од таму значи не е ни можно да бидеме жедни за „ човечка“ крв.Овие не се луѓе, овие се вампири жедни за човечка крв. Хуманото во нив одамна изумрело, за жал.
Не момче ти си во голема заблуда, тоа не се луѓе тоест не ни гледаме како на човечки суштества кон муслиманите. од таму значи не е ни можно да бидеме жедни за „ човечка“ крв.
Жалам но тоа е вистината, нема што да се бара хуманост кон подвид.Горило, Куче,Мајмун, парамециум, црв, мувла,муслиман тоа е едно исто за нас![]()
Кога гледам шо се случува во нашата држава и во другите земји со шеријатски закон ич не ми е гајле ако сакат да умираат за нивната болна вера! тоа е нивни избор