leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Дискриминација!Командант Ставрогин и Командант Бастард...
Чим не ме сакате јас ќе идам да ги спасам китовите
Дискриминација!Командант Ставрогин и Командант Бастард...
Ти ќе бидеш Теута Арифи.Дискриминација!
Жал ми е, во Албанската воена митологија нема место за жени команданти.Дискриминација!
Грешка си, светот не жали само кога муслимани се ибиените..Заради генералицацијата на настанот ... и оправдувањето на убиството на стотина муслимани.
Тогаш сигурно го подржувате масовното убиство на будистите по земјите кај што се мнозинство муслимани. Не зборувам за бомбашки напад едно друго ... туку со војска и парамилитарци , колење на сите будисти.
Зошто ?
1. Забрана на бракови и јавно изјаснување за припадноста , протерување.Abe zborime za BURMA... zemja kade sto mozes da ebes za $2-$5. Kade sto naselenieto e tolku krotko i pitomo da ako jades sam u restoran bukvalno te kanat da im se pridruzis na masa za da ne jades sam. Ova sto muslimanite tamu go pravat e od bes. Ke se izdrogiraat i udri zatoa sto e razlicna. Za da pokazat sila i kolku se oni jaki. Epa toa tamu ne pominuva.
Озбилно ............... ако е така ајт да си ги пакувам куферите !Abe zborime za BURMA... zemja kade sto mozes da ebes za $2-$5. Kade sto naselenieto e tolku krotko i pitomo da ako jades sam u restoran bukvalno te kanat da im se pridruzis na masa za da ne jades sam. Ova sto muslimanite tamu go pravat e od bes. Ke se izdrogiraat i udri zatoa sto e razlicna. Za da pokazat sila i kolku se oni jaki. Epa toa tamu ne pominuva.
Се ми е логично освен ова.7. Одземање на пасошите
Ова го пишува на исламски центар, што не значи дека е вистина. Ни треба и другата страна.1. Забрана на бракови и јавно изјаснување за припадноста , протерување.
2.Конфискација на имот
3.Конфискација на весниците
4.Забрана на исламска литература
5.Забрана за градење џамии
6. Забрана за Езан од 1983
7. Одземање на пасошите
8.Невработување во државна администрација
9. Крадење на нивното богатство и палење на домовите.
Многу се питоми.
Имаш среќа што не си се родил таму !1. Забрана на бракови и јавно изјаснување за припадноста , протерување.
2.Конфискација на имот
7. Одземање на пасошите
Многу се питоми.
1. Забрана на бракови и јавно изјаснување за припадноста , протерување.
2.Конфискација на имот
7. Одземање на пасошите
Многу се питоми.
најдобра тема за презентација на дволичноста и подлата агенда наДобра тема за презентација на македонскиот хумор и сатира.
Веројатно јас не сум единствен кој сум мислел дека Албанците(муслимани) се дволични и лицемерни , а можеби ги има , којзнае !најдобра тема за презентација на дволичноста и подлата агенда на
дел од муслиманите во македонија, кои глумат дека сакаат соживот.
Донеси ја ти, се до тогаш овие остануваат на снага.Ова го пишува на исламски центар, што не значи дека е вистина. Ни треба и другата страна.
Оти бе , па и таму ќе биде добро , тие работи што ги читам за Бурма , гору долу и тука се случувале порано. Ќе биде и таму еднаквост еден ден.Имаш среќа што не си се родил таму !